Nu cred că există femeie care să poată spune cu mâna pe inimă că nu vrea să-şi înnoiască colecţia de încălţăminte. Dar cum bugetul nu este nelimitat, cum facem să ne îndeplinim dorinţa?

De ce ai nevoie pentru a porni o discuţie despre încălţăminte? Păi, dacă ne gândim puţin, de cel puţin două femei şi de ceva pasiune pentru fashion. Iar de aici să te ţii dezbateri. Pentru că sandalele, pantofii, botinele sau cizmele sunt un subiect aproape inepuizabil pentru publicul feminin. Orice ar spune şi oricât ar investi o femeie în încălţăminte, întotdeauna va găsi un model nou de care să se îndrăgostească iremediabil. Şi pe care să şi-l dorească în colecţia proprie.

Dar astăzi nu vorbim despre un model concret de încălţăminte pentru femei. Fără să pretind că sunt un guru al domeniului, voi încerca să vă ofer câteva ponturi privind extinderea colecţiei de încălţăminte. Este o reţetă de succes mai ales atunci când nu ai un buget nelimitat. Sau, dacă vreţi, este transpunerea în realitate a proverbului “omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car”.

Cum am mai spus-o şi în alte rânduri, primul sfat este să favorizaţi calitatea în detrimentul cantităţii. Cu alte cuvinte, decât “n” perechi ieftine şi de calitate inferioară, mai bine 2-3 perechi, dar de foarte bună calitate. Dacă se poate să fie şi din piele naturală, cu atât mai bine. Te vei simţi infinit mai confortabil, picioarele nu-ţi vor fi obosite după 10 minute de purtare, ca să nu mai vorbim de modul cum se vor comporta în timp.

Un alt truc este să alegi modele atemporale, care nu se demodează după un singur sezon. Cu siguranţă ţi-ar plăcea să fii în pas cu cele mai noi tendinţe, dar… Moda se schimbă şi te vei trezi cu multă încălţăminte pe care nu mai poţi/vrei să o porţi. Achiziţiile făcute cu cap îţi permit să ai un dressing cu care să te mândreşti şi în care să găseşti mereu piesele potrivite.

Reducere şi discount. Două cuvinte care ne atrag imediat atenţia şi pe care le iubim atunci când sunt asociate cu preţul. Ei bine, trebuie să ţinem cont de ele, pentru că este un şiretlic prin care putem cumpăra încălţări de calitate, dar care, în mod normal, sunt peste bugetul nostru. Putem profita de reducerile oferite pentru colecţiile mai vechi, iar astfel să cumpărăm branduri renumite. Le poţi refuza? Nu cred. 🙂

Şi sunt atractive şi reducerile de sezon. Nimeni şi nimic nu ne împiedică să cumpărăm o pereche de cizme sau botine în mijlocul verii, atunci când termometrele iau foc. După cum nu putem spune “nu” unor sandale frumoase, chiar dacă zăpada este troienită. Noi să fim sănătoase şi colecţiile să ni se extindă.

Pe scurt, acestea sunt câteva din ponturile pe care le pun în aplicare pentru a avea mereu încălţămintea pe care mi-o doresc şi care mă face să mă simt bine, confortabil. Voi ce trucuri folosiţi?

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.