Lola's Box

În week-endul care a trecut, îmi propusesem să mă odihnesc, dar mi-a fost imposibil să-mi pun planul în aplicare. Dar nu-mi pare rău pentru că a fost un week-end pe placul meu.

Beauty Barometer 3 ani, tortÎn primul rând, sâmbătă am avut multă treabă – vă pregătesc o surpriză, o altfel de Lola. Chiar dacă, în sinea mea, spuneam că nu o să dureze mai mult de două ore, ne-am lungit până la ora 5 a după-amiezii, motiv pentru care am ajuns “ruptă” acasă.

Duminică mi-am început ziua la aniversarea celor trei ani ai blogului Beauty Barometer, sub care o regăsim pe Ana Tătucu. A fost o surpriză foarte frumoasă, ştiam deja că ne ducem în raiul parfumurilor de la Arome de Lux, însă aşteptările mele au fost depăşite. Fetele de la Arome de Lux ne-au întâmpinat cu o căldură şi o volubilitate cum rar întâlneşti, ceea ce a făcut să le îndrăgesc pe loc. Vă invit şi pe voi să le faceţi o vizită, pentru că sigur vă veţi întoarce.

This slideshow requires JavaScript.

Conform obiceiului ei, Ana ne-a pregătit un mic brunch cu căpşuni – le ador -, struguri – îi iubesc -, câteva gustări şi am savurat parfumurile şi micile discuţii, stropite din plin cu şampanie. Şi chiar dacă ea era sărbătorita, ne-a umplut de cadouri, printre care şi doua noutăţi de ultimă oră: gama argan bio de la Gerocossen şi Taft Ultimate de la Schwarzkopf. Ne-am bucurat şi de cadourile din partea Magnifique Skin, Farmec Gerovital, L’Occitane en Provence, Marionnaud, Sephora, Vectem, elmiplant şi Melvita.

This slideshow requires JavaScript.

Asemenea unor cămile de povară, cu pungile (multe) de cadouri, am plecat în “gaşcă” cu Ioana (The Beauty Tag), Ştefania (Stephanine.co) şi Camelia (Colţul Cameliei) la Cosmobeauty să o susţinem pe Dana (Danamakeup) care a avut prezentare pe scenă. Nu am stat prea mult la Cosmobeauty – în afară de INGLOT şi Aseyda, standuri la care era puhoi de lume, ca de obicei 🙂 -, nu am avut cu ce “să-mi clătesc” ochii, aşa că portofelul meu a fost în siguranţă.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă aveai curajul să stai de vorbă cu vreo cunoştinţă pe culoarele înghesuite, imediat erai atenţionat de cel care avea standul să nu stai în faţa lui – “nu văd clienţii marfa”. Mie mi s-a părut strâmt, înghesuit, foarte cald şi o atmosfera prăfuită.

Cam aşa a arătat week-endul meu. Al tău cum a fost?

credit foto: Ştefania Ciucă

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.