Lola's Box

Fiecare schimbare de sezon înseamnă şi modificări coloristice pentru machiajul pe care îl purtăm cu diferite ocazii. Pentru această toamnă, pigmenţii de machiaj Cupio şi rujurile lichide mate MUAH aduc culori intense, tomnatice, care radiază. Iar prin varietatea de culori ne oferă posibilităţi care sunt limitate exclusiv de fantezia noastră.

Am trecut de jumătatea sezonului de toamnă, dar vremea nu dă impresia că avansăm mult spre finalul lui octombrie. Din contră, parcă abia ar începe toamna. Natura îşi schimbă culorile, iar machiajele noastre încep şi ele să semene tot mai mult cu ceea ce vedem în mediul înconjurător. Uneori, mai ales când suntem sub presiunea timpului, nu mai ştim ce machiaj să alegem. Pentru a nu ajunge în situaţii stresante, Cupio ne propune pigmenţi de machiaj, cu ajutorul cărora să ieşim din încurcătură.

Pentru această toamnă, tendinţele vorbesc despre pigmenţi fini, aplicaţi delicat în puncte cheie pentru o reflexie specială a luminii, şi buze mate, perfect desenate şi delimitate, ce sugerează glamour senzual şi prospeţime. Sorin Papa, colaborator Cupio şi trainer experimentat, a demonstrat de ce #AmplifyBeauty trebuie să fie laitmotivul acestui sezon. Şi pentru ca teoria să fie susţinută de practică, el a creat două lookuri creative, în culori tomnatice.

Sofisticată cu Apricot Mist & Naughty Nude

Primul machiaj realizat de Sorin a fost unul sofisticat, care a mizat pe revenirea câtor elemente precum rujul mat, pigmenţii intenşi de make-up şi genele false – atât în varianta bandă, cât şi individuale. Pleoapele au fost machiate în tonuri enigmatice de brun-roşcat, iar pentru contrast a utilizat creionul khol fumuriu şi un eyeliner negru intens. Pentru nota de intensitate conferită privirii, Sorin a aplicat genele bandă Epic Beauty din colecţia CupiLash Mink – sunt confecţionate manual din păr de nurcă 100% natural, sunt extrem de confortabile datorita benzii din bumbac şi sunt garantate până la 30 de utilizări. Obrazul a prins o culoare delicată cu ajutorul blushului Cupio în nuanţă Apricot Mist, iar buzele modelului au fost învăluite de cel insinuant nude, rujul lichid mat MUAH Naughty Nude.

Makeup Cupio pentru Wild Night

A doua creaţie a pus accentul pe contraste puternice şi precise prin machiajul ochilor – spectaculos, dar uşor de realizat. Pleoapele superioare au căpătat accente de prună, fardurile mate fiind lucrate cu ajutorul unei pensule plate şi difuzate pentru un plus de prospeţime. Ochii au fost subliniaţi cu creionul khol negru, aplicat pe conjunctivă, şi cu pigmenţi strălucitori, care au estompat graniţele sezoniere. Turquoise-ul făcea trimitere la destinaţiile exotice, în timp ce auriul, plasat în coltul intern al ochilor, a luminat privirea şi a conferit un aer glamour pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Pentru o armonie a machiajului, buzele au devenit Wild Night cu rujul lichid mat MUAH.

Ce concluzie am tras după cele văzute la #AmplifyBeauty? Noile colecţii Cupio pentru toamna-iarna 2017/2018 sunt un omagiu adus femeii moderne, active, în permanentă căutare de produse versatile, practice şi uşor de utilizat. În această toamnă, din trusa de makeup nu trebuie să lipsească un ruj lichid mat MUAH (preţ 29 lei), care se aplică dintr-o singură mişcare, nu usucă buzele şi rezistă la transfer până la 8 ore.

Pentru o notă de “extravaganţă purtabilă”, pigmenţii Cupio (59,90 lei) pot fi utilizaţi pe pleoapa mobilă, pe arcadă sau în colţul intern al ochilor – atât ziua, peste un alt fard, cât şi seara, de preferat pe o bază de machiaj. Şi, pentru ca machiajul să se fixeze impecabil, este suficientă o pulverizare a sprayului de fixare Cupio Make-up PRO (94,90 lei), care hidratează şi catifelează tenul.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.