Lola's Box

Deseori v-am spus că fardurile Flormar Cosmetics pot fi o variantă foarte bună dacă vreţi un raport preţ-calitate cât mai convenabil. Astăzi, la cea de-a zecea poveste din Lola’s Advent Calendar, vă vorbesc despre trei produse pe care merită să le încercaţi pentru machiajul de sărbători.

Machiajul face parte din outfitul pe care îl alegem pentru petreceri – o, hoho, şi câte pot fi acum 😊 – sau pentru programul nostru de cotidian. Uneori alegem ceva discret – şi pentru că situaţia o impune -, alteori optăm pentru un makeup mai pronunţat. Şi pentru că o idee este bună oricând, astăzi vă recomand trei produse din portofoliul Flormar Cosmetics. Bugetul vostru nu va avea de suferit, iar dimensiunile permit să le luaţi cu voi pentru că nu ocupă mult loc în poşetă.

Pentru machiajul ochilor puteţi încercă Terracotta Quartet Eye Shadow, cu aplicare umed-uscată, al cărui rezultat este un aspect strălucitor. Cu cele patru culori ale quadului, privirea devine mai atractivă, iar structura catifelată a fardului – în special când este utilizat umed – asigură o nuanţă intensă şi strălucire. Pe lângă machiaj, cvartetul de la Flormar Cosmetics menţine şi nivelul de hidratare a pielii, o netezeşte şi o protejează. Sunt disponibile nouă variante de quaduri, cu culori şi nuanţe care mai de care mai atractive. Aproape că ţi-ai dori să le ai pe toate.

Dacă genele tale sunt greu de modelat – deh, mai au şi ele momentele lor de rebeliune -, le vei struni uşor cu mascara Spider Lash. Lungime sau extravomlum? Sau, de ce nu, amândouă. Datorită uleiului de măsline din compoziţie, mascara Flormar Cosmetics previne uscarea genelor, care astfel îşi păstrează aspectul sănătos.

  • Spider Lash 3in1 – separă genele, le alungeşte şi le conferă volum datorită periei cu structură specială; se recomandă în special pentru genele subţiri, dificil de aranjat.
  • Spider Lash Volume -separă genele, le alungeşte şi le conferă volum datorită periei cu structură speciala şi fibrelor conţinute; se recomandă pentru genele subţiri.
  • Spider Lash Deep Black – datorită formulei, care conţine pigmentul Carbon Black, conferă o culoare negru intens şi adaugă intensitate privirii.

Aproape mereu ar trebui să ne lăsăm inspirate de personajul principal din filmul “Ruj roşu pentru zile negre”. Chiar dacă trecea printr-o perioadă dificilă, cu probleme de sănătate, eroina nu renunţa la folosirea rujului pentru că acea culoare îi oferea un imbold moral. Şi la fel ar trebui să fie orice femeie: să nu renunţe la ruj, indiferent că nuanţa este una discretă sau una mai puternică.

Dacă vrem buze cu un aspect plin de glamour, Flormar Cosmetics ne provoacă să purtăm Revolution Perfect. De la prima aplicare, buzele vor părea pline de vitalitate. Formula specială cu pulbere de diamant oferă o textură de ultimă generaţie, unică, pe care nu o regăsim în nici un alt ruj. În plus, structura delicată a buzelor este protejată şi hidratată prin complexul de orhidee, uleiuri de piersică, măsline, cacao şi unt de shea.

Aşa că, pentru a zecea casetă din Lola’s Advent Calendar, am ales un set format din fard de pleoape Terracotta Quartet, mascara Spider Lash Deep Black şi ruj Revolution Perfect. Cum le poţi avea?

  • Share (public) al articolului însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar şi tag pentru o prietenă.
  • Lasă-mi un comentariu cu linkul share-ului.

Lista de înscrieri se încheie la finalul zilei de 10 decembrie (ora 24.00), iar câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a noua este Roxana Săndoi (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

19 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 10: culori intense cu Flormar Cosmetics

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.