Lola's Box

Pentru mine, luna iulie a fost una dintre cele mai frumoase luni ale anului – până acum. Poate pentru că ziua mea este la începutul lunii şi m-am răsfăţat cum se cuvine. Nu puteam rata marea, aşa că, lunea aceasta, am văzut-o de trei ori 😊 şi plănuiesc escapade şi pentru august.

După fiecare evadare la mare, acasă mă aşteptau noutăţi – îi mulţumesc doamnei Cecman care s-a “războit” cu curierii. Unele le-am încercat deja, altele sunt pe lista de aşteptare, dar am simţit nevoia să împărtăşesc cu voi ce vânt mai bate prin universul beauty.

Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial

O cremă de noapte care, de când am primit-o, o folosesc seară de seară şi credeţi-mă că face minuni. Meritul este al uleiului de trandafiri din compoziţie, care estompează liniile fine, hidratează tenul şi catifelează pielea. În fiecare dimineaţă de iulie, tenul mi-a fost mai catifelat, mai luminos şi mai hidratat. Acum, că este pe sfârşite, va trebui să-i caut un substitut pentru că pielea mea s-a învăţat cu Wild Rose.

Lierac Hydragenist apă hidratantă

A post shared by Lola’s Box (@lolasbox) on

După multe zile de stat la soare, pielea mea – ca şi a voastră, de altfel – are nevoie de multă hidratare. Cu toate că abia ieri a ajuns la mine produsul, Lierac Hydragenist a intrat în acţiune de la prima oră a acestei zile. După prima folosire pot să vă spun că mi-a oferit hidratare, s-a absorbit foarte repede în piele – nu a lăsat acea senzaţie “sticky”, aşa că va intra în rutina mea zilnică. Şi am certitudinea că veţi mai citi despre ea pe Lola’s Box.

Wash & Go – şampon antimătreaţă

Noutatea din portofoliul Wash & Go este că gama s-a relansat sub o nouă identitate vizuală, iar varietatea este mai mare ca niciodată. Şamponul antimătreaţă şi-a găsit imediat un fan în persoana fiului cel mare, care l-a introdus în uz şi este foarte încântat de rezultate. El, care mi se plângea săptămânal de ce poate face împotriva mătreţii, nu a mai spus nimic în iulie. Agentul zinc pirition a reuşit ceea ce noi, ca părinţi, nu am reuşit: să-l reducă la tăcere. 😊

Melkior Matte Liquid Lipstick

De obicei, Melkior nu-mi trimite noutăţile, dar acum, cu ocazia lansării rujurilor Matte Liquid, am primit spre testare Faithfully, care chiar mi se potriveşte ca nuanţă. Pot să vă spun că este un ruj foarte pigmentat şi rezistă foarte bine pe buze un timp îndelungat. Nu mi-a uscat buzele deloc, aşa cum fac de obicei rujurile mate, iar acoperirea este foarte bună – o singură aplicare a fost suficientă. Îl găsiţi în magazinele Melkior sau în cel online, la preţul de 49,90 lei. Este genul de ruj pe care sigur nu-l voi uita prin vreun sertar – îl folosesc zilnic, fiind nuanţa potrivită pentru pielea mea bronzată de la final de iulie.

NIVEA Hairmilk 7+ balsam spray

Când îţi bate la uşă curierul cu baloane cu heliu şi o cutie albastră, nu ai cum să nu-ţi tresalte inimioara de bucurie. Pentru cele cu părul vopsit, ca şi mine, este o adevărată binecuvântare pentru părul uscat şi deteriorat. Firul de păr este fortificat în profunzime, fără a fi încărcat, dar şi protejat termic, devine strălucitor şi capătă volum. Balsamul se poate pulveriza pe părul uscat, când simţi că are nevoie de hidratare, sau pe cel ud, înainte de coafare, fără să-l clăteşti. Preţul maxim recomandat este de 19,50 lei (200 ml).

Mai am ceva noutăţi din luna iulie, dar sunt produse care mi-au atras atenţia în mod deosebit, aşa că voi povesti mai pe larg despre ele.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cu ce noutăţi a venit iulie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.