Lola's Box

Când credeam că le-am făcut pe toate în ceea ce priveşte îngrijirea corporală, am găsit ceva nou de testat: criolipoliză. Aşa că, tot la Clinica Elos, mi-am supus abdomenul la cazne. Dar, cum am mai spus, baba suferă la frumuseţe… 😊

După două sarcini şi o pierdere consistentă de kilograme, abdomenul meu nu mai era ca la 20 de ani. Şi pentru că doar exerciţiile fizice nu au fost de ajuns, era nevoie ca tehnologia să-şi arate calităţile şi să facă minuni în favoarea mea. Mai ales că îmi şi place să experimentez lucruri noi… Drept pentru care nu am ezitat nici un moment să încerc o sesiune de criolipoliză prin tehnologia CoolTech.

V-am povestit de curând cât de bine m-am simţit la Clinica Elos, iar lucrurile nu au stat diferit nici de această dată. După înregistrare şi completarea formularului de rigoare, am fost preluată de Laura Busuioc, cosmetolog al clinicii, care mi-a explicat, pas cu pas, în ce va consta criolipoliza. Inclusiv că există posibilitatea să apară un disconfort. După partea teoretică, am trecut la cea practică, iar primul pas a fost măsurarea dimensiunilor zonei, inclusiv densitatea – şublerul să trăiască -, pe care se aplică procedura. În funcţie de acestea, se determină intensitatea procedurii.

Cum se realizează criolipoliză cu CoolTech?

Neinvaziv şi nedureros, CoolTech aplică răcirea într-un mod controlat şi eficient pentru a combate obezitatea localizată şi pentru a îndepărta ţesutul adipos general. Printr-un proces de vacuum, ţesutul gras este separat şi izolat, protejând ţesutul înconjurător şi colagenul în timpul tratamentului. Cu ajutorul aplicatorului, aparatul generează efect de vacuum, pentru sucţiunea ţesutului adipos, prin care circulaţia sangvină este scăzută în zona vizată. Astfel se asigură o răcire mai precisă şi mai controlată a zonei.

Ţesutul adipos intră în contact cu plăcile de răcire ale aplicatorului, care generează efectul de răcire până la temperatura programată. Pentru a avea efect asupra celulelor de grăsime, tratamentul trebuie să dureze minimum 60 de minute. După încheierea procedurii de criolipoliză, ţesutul adipos este eliminat, progresiv, prin intermediul macrofagilor în cadrul procesului metabolic specific organismului.

Cum m-am simţit la criolipoliză

Complet relaxată pe pat, cosmetologul Laura Busuioc mi-a aplicat pe abdomen cele două membrane de protecţie antiîngheţ (Cool Gel Pads, de unică folosinţă). După care au intrat în scenă aplicatoarele CoolTech, care imediat au făcut vacuum pe abdomenul meu. “Şi aşa veţi sta în următoarele 70 de minute. Veţi simţi o răceală, pentru că temperatura va scădea până la -8oC, iar presiunea se va regla automat până la 220mb.” Întreaga ambianţă m-a făcut să mă simt atât bine – inclusiv muzica -, încât nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul.

Am fost trezită la realitate de sunetul aparatului CoolTech care anunţa expirarea celor 70 de minute ale procedurii de criolipoliză. După îndepărtarea aplicatoarelor şi a celor două membrane de protecţie, gelul rămas pe piele a fost masat până ce a fost complet absorbit de piele. Deşi mi se spuse că există posibilitatea apariţiei unui disconfort, trebuie să vă spun că nu am simţit aşa ceva. Dacă era după mine, cred că aş mai fi lăsat ca vacuumul să lucreze asupra abdomenului meu. 😊

Să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să fie vizibile imediat. Procesul continuă în organism, iar beneficiile se resimt abia după primele 15 zile de la procedură – până la a treia lună după tratament. Ca în orice alt tratament de îngrijire corporală, şi în cazul criolipolizei se recomandă efectuarea a cel mult trei proceduri pe parcursul unui an. Iar între două proceduri trebuie lăsată o pauză de minimum opt săptămâni.

Deşi a trecut doar o săptămână de la criolipoliză, aseară am văzut că s-a întâmplat ceva benefic cu abdomenul meu. Şi sper ca acest lucru să nu se oprească aici.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.