Lola's Box

Aubrey Natural Sun SFP26 No Scent Este vară, este frumos, ne dorim să stăm la soare şi să ne bronzăm, dar fără a ne supune pielea la chinuri excesive care să-i dăuneze. Şi atunci apelăm la o cremă de protecţie solară. Oferta pe piaţă este cât se poate de bogată, dar astăzi vă vorbesc despre Aubrey Natural Sun SPF26.

Deseori, protecţia solară este asociată cu zilele toride de vară, atunci când soarele stă mai mult timp cu razele aţintite asupra noastră şi când pielea noastră este supusă unui “bombardament” continuu. Doar atunci avem nevoie de protecţie solară? Răspunsul CORECT este: oricând ieşim afară. Nu trebuie uitat că protecţia nu este doar pentru zilele de plajă. Daunele provocate de razele soarelui pot apărea oricând pielea noastră intră în contact cu razele UV atât de nocive – când ne plimbăm câinele, conducem maşina, la primele ore ale dimineţii sau aproape de apusul soarelui, chiar şi în zilele aparent noroase.

Aubrey Natural Sun SFP26 No ScentŢineţi minte: când sunteţi complet îmbrăcaţi, mâinile şi faţa continuă să fie expuse, aşa că nu strică puţină protecţie solară. Intervalul dintre orele 12.00 şi 15.00 – când soarele arde la intensitate maximă – reprezintă perioada cea mai periculoasă pentru a ieşi afară fără nici un fel de protecţie. Între aceste ore, cel mai sigur este să evoluezi indoor :), dar, dacă este absolut necesar să te afli pe stradă, este recomandat să foloseşti cremă de protecţie solară cu FPS cât mai mare şi să reaplici frecvent şi fără să te zgârceşti.

Aubrey Natural Sun SFP26 No ScentCând vorbim de cremele de protecţie solară, există două tipuri: cele care asigură protecţie chimică (care absorb razele UV înainte ca acestea să pătrundă în piele şi să o afecteze) şi cele care oferă o barieră fizică, prin intermediul unui strat protector pe piele, care blochează şi reflectă razele solare. Crema Aubrey de protecţie solară cu FPS26 fără parfum face parte din categoria protecţiei fizice, datorată ingredientelor active – oxid de zinc şi dioxid de titan micronizaţi.

Cu un spectru larg de acţiune, loţiunea protejează atât împotriva razelor UVA, cât şi a celor UVB şi rezistă timp de până la două ore. Faptul că nu conţine parfum face ca Aubrey să fie ideală pentru persoanele cu piele foarte sensibilă. Dintre ingrediente nu trebuie uitate untul de shea şi uleiul organic de jojoba, care hidratează şi hrănesc pielea expusă la soare, dar nici pufuliţa canadiană şi aloe vera care au efect calmant. În cazul în care pielea transpiră abundent sau intră în contact cu apa, este recomandată reaplicarea cremei, dar nu mai târziu de 80 de minute de la prima aplicare.

CE MI-A PLĂCUT:

  • Este produs bio, astfel că îl pot aplica şi pe pielea celui mic când ieşim în parc.
  • Formulă cremoasă, emolientă, ideală pentru pielea uscată.
  • Potrivită şi pentru cei cu pielea sensibilă.
  • Uleiurile antioxidante din plante şi ingredientele calmante oferă beneficii suplimentare.

Aubrey Natural Sun SFP26 No ScentDE CE MICRONIZAT?
Dioxidul de titan şi oxidul de zinc sunt minerale naturale şi se numără printre ingredientele aprobate pentru protecţie solară de principalele institute specializate în dermatologie. Cum ambele sunt de culoare albă, cu cât sunt mai mari particulele acestor ingrediente, cu atât va fi mai albicios filmul pe care îl lasă pe piele. “Micronizat” înseamnă că sunt incluse într-o pulbere foarte fină, formată din particule atât de mici încât sunt măsurate în microni sau nanometri. Cu cât sunt mai mici particulele, ingredientele sunt mai puţin vizibile.

PS: Dacă vă grăbiţi, găsiţi crema la promoţie – reducere 40%.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.