Lola's Box

Este trecut de jumătatea lunii noiembrie şi pretutindeni începem să simţim că se apropie Crăciunul. Apar decoraţiunile prin magazine, luminiţele împodobesc oraşul, reclamele ne invadează spaţiul real şi cel virtual. Dar, cu toate acestea, cu toţii ne dorim să vină Moşul… Pentru că, în sinea noastră, ne dorim să mai fim copii şi să aşteptăm cu înfrigurare venirea “Moşului roşu”, aşa cum îi spune fiul meu cel mic.

Pe cei dragi îi avem aproape şi putem să le oferim cadouri, să le vedem bucuria din momentul în care desfac darul primit – cine nu adoră să smulgă la propriu ambalajul pentru a vedea ce i-a adus Moşu’. Dar ce facem cu prietenii care sunt la distanţă? Este momentul în care intră în scenă Secret Santa.

Alături de alţi bloggeri am acceptat propunerea iLUX.ro şi, pentru o zi, ne punem căciuliţa roşie cu blăniţă albă a lui Moş Crăciun. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut modalitatea prin care au ales să-şi lanseze revista de Crăciun, un număr cu poveşti şi sfaturi legate de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii. Ţi-aş dezvălui mai multe despre ce poţi citi, dar unde ar mai fi surpriza atunci? 🙂

Portfard din piele AnuschkaŞi pentru că-ţi spuneam despre jocul Secret Santa, cred că ar fi frumos şi să-ţi dezvălui… Nu, nu numele celui pentru care voi interpreta rolul Moşului, ci cadoul pe care îl va primi: un portfard Anuschka din piele. Probabil vă întrebaţi de ce l-am ales? Pentru că îmi aminteşte de cultura marocană, una care mă fascinează mereu, pentru că ştiu că destinatarul îşi doreşte aşa ceva şi pentru că avem afinităţi comune.

Tu crezi în (Secret) Santa?Secret Santa

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “Cred (şi) în Secret Santa

  1. si eu am intrat in spiritul sarbatorilor cu niste oje rosii si aurii 🙂

    ca sa intram si mai, si mai bine in spiritul sarbatorilor de iarna, te astept la mine pe blog, am un giveaway, un gloss L`oreal Glam Shine 🙂
    Ce zici, e un cadou bun?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.