Lola's Box

După ce a devenit cunoscută în lumea întreagă şi este “o regină” a bijuteriilor exclusiviste, după ce şi-a făcut un nume în industria modei, Narcisa Pheres îşi prezintă colecţia ready-to-wear şi în ţara sa natală. De acum, creaţiile sale sunt disponibile online şi în România.

Dacă aţi ieşi pe stradă şi aţi întreba, la întâmplare, cine este Narcisa Pheres, câţi dintre cei chestionaţi ar şti? Cu siguranţă, puţini, extrem de puţini. Este încă o dovadă vie că există români celebri peste hotare, dar despre care se cunosc foarte puţine pe plaiurile noastre. Şi, în fond, cine este Narcisa Pheres?

Narcisa PheresS-a născut în România, a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, la Central Saint-Martins din Londra şi la Institutul Gemologic American (GIA) din Carlsbad (California). Apoi, viaţa a condus-o spre Extremul Orient, locuind la Tokyo şi, ulterior, în Hong Kong, unde a dezvoltat la nivel internaţional brandul exclusivist PHERES. A ştiut cum să răsfeţe gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare şi vestimentaţii şi accesorii masculine Bespoke.

Creaţiile sale – realizate de artizani pricepuţi în a îmbina tradiţia sartorială italiană cu elemente britanice de tailoring – au fost purtat de reprezentanţi ai familiilor regale, de celebrităţi din lumea filmului şi a sportului, dar şi de personalităţi importante din sfera afacerilor. “Opulenţa adevărată stă în detalii, astfel că fiecare produs Pheres este realizat manual apelând la tradiţia artizanilor şi la tehnicile croitoriei de tip bespoke”, mărturiseşte Narcisa.

Narcisa PheresDupă ani buni în care s-a dedicat creaţiilor masculine bespoke sub brandul exclusivist Pheres, Narcisa Pheres a lansat colecţii ready-to-wear, mixte, care sunt disponibile pe noua platformă online www.pheressentials.com. Pentru noua linie masculină premium, de tip ready-to-wear, designerul român a folosit materiale naturale, precum in şi lână de înaltă calitate, şi a adoptat un croi slim fit, deconstruit. Sacourile masculine au preţuri începând de la 636 de euro, iar costumele ajung la 1.620 de euro. Cămăşile sunt confecţionate din bumbac egiptean, iar cravatele sunt realizate manual de artizani cu experienţă din Italia şi au preţuri care pornesc de la 173 de euro.

Linia feminină, disponibilă şi online, include creaţii special gândite pentru a putea fi purtate atât pe timpul zilei, la birou, cât şi seara, la evenimente de tip cocktail. În plus, linia feminină include şi accesorii din aur cu diamante, realizate în tradiţionalul stil Pheres.

Pheres ready-to-wear“Am pus accent pe funcţionalitate şi pe confort. Sunt ideale şi pentru atunci când călătoreşti, pentru că nu se şifonează, având neopren în compoziţie. Rochiile au croi tight-in, ceea ce face ca silueta să fie subţiată. Sunt creaţii simple, de bază în garderoba oricărei femei”, declară Narcisa despre piesele destinate doamnelor şi domnişoarelor.

This slideshow requires JavaScript.

Produsele din noile colecţii ready-to-wear Pheres pot fi comandate online – platforma se va extinde spre lifestyle şi va include noi branduri exclusiviste, precum şi o linie de produse de spa handmade – şi sunt livrate gratuit, din Hong Kong şi Italia, în orice loc în lume.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.