An de an, colecţiile pe care ni le propune Yves Rocher sunt unele care ne fac să visăm şi să ne dorim momente cosy, petrecute cu familia sau prietenii. De fiecare dată suntem inspitiţi cu nume care mai de care mai îmbietoare şi nici colecţia de Crăciun 2018 nu face excepţie. Aşadar, ce preferaţi Thé Doré sau Pomme Rouge?

Mult a fost, puţin a rămas. Cu alte cuvinte, Crăciunul este la doar câteva zile distanţă de noi, iar cea mai mare bucurie pe care ne-o aduce o reprezintă momentele de relaxare în compania familiei – şi a prietenilor. Ca să cităm din clasici, “Crăciunul este despre familie, nu despre cadouri”. Şi totuşi, tuturor ne place să oferim cadouri, să vedem bucuria pe care o stârnim pe chipurile celor dragi atunci când desfac darurile.

Prin proiecţia unei ferestre deschise, pe acolo pe unde Moşul tocmai şi-a făcut drum spre alte case, mirosul de rece se îmbină cu preparatele tradiţionale, al deserturilor savuroase şi al lumânărilor parfumate. Deja sună a decor de poveste, una în care toţi cei dragi sunt reuniţi în jurul bradului, iar de undeva, din fundal, se aud cântece de Crăciun.

Pomme Rouge. Adică mărul roşu. Te poate duce cu gândul la mărul roşu pe care maştera i l-a oferit Albei ca Zăpada în căsuţa piticilor. Sau, la fel de bine, te poţi gândi la mărul roşu, glazurat şi pus pe băţ, gata pregătit să te înfrupţi din el. Sau, şi mai bine, imaginează-ţi un măr roşu copt, asezonat cu puţină scorţişoară. Iar tu stând cu el aproape la lumina bradului de Crăciun. Ei bine, colecţia Pomme Rouge cu care Yves Rocher ne îmbie de Crăciun are câte puţin din tot ce îţi poate inspira mărul roşu şi, mai presus de orice, are arome reconfortante şi savuroase.

A doua sursă de inspiraţie poate fi Thé Doré, adică ceaiul auriu. Lasă-ţi imaginaţia să zburde şi gândeşte-te că îţi petreci o zi în natură, cu multă zăpadă ce a trebuit tăvălită şi transformată în bulgări, iar acum te-ai întors la căldura căminului. Şi ce poate fi mai plăcut decât parfumul condimentat şi cald al unui ceai, cu note aurii, care îţi încălzesc trupul şi sufletul. Cam aşa este povestea pe care o spune colecţia limitată de Crăciun de la Yves Rocher. Thé Doré îţi aduce texturi fine sau bogate şi formule senzoriale ce au fost îmbogăţite cu unt de karité bio sau cu extract de albăstrele bio. Parfumul pielii tale va fi… ameţitor. 😉

Geluri de duş, săpun-gel pentru mâini, lapte parfumat pentru corp, balsam pentru corp, cremă pentru mâini, balsam nutritiv pentru buze. Fiecare aşteaptă să fie oferit în dar. Sau, pentru ca misiunea Moşului să fie uşurată, Yves Rocher a pregătit şi seturi Mini Noël, care abia aşteaptă să ajungă sub brad pentru persoanele care au fost cuminţi în acest an. Şi dacă îţi fac cu ochiul, le găseşti în magazine, dar şi online.

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.