Lola's Box

Parcă încep să se audă primii zurgălăi. Parcă începe să adie vânt de iarnă. Parcă… Haideţi mai bine să trecem la lucruri concrete: colecţia de Crăciun de la Yves Rocher, disponibilă în ediţie limitată, este aici şi aduce parfum de vanilie albă şi fructe de poveste.

Când mă gândesc la fructe de poveste, gândul îmi zboară imediat la un decor cu mult roşu, ceea ce mă aduce şi mai aproape de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Dacă includ în decor şi vanilie albă, simt imediat mirosul sublim al cozonacilor sau al unei plăcinte delicioase. Cu alte cuvine, o ambianţă cu mult parfum. Pe lângă aceste două ingrediente, colecţia Noël de la Yves Rocher vine şi cu formule senzoriale îmbogăţite cu unt de karité bio sau extract de albăstrele bio. Totul pentru o piele delicios parfumată.

Că preferi fructe de poveste sau vanilie albă, în fiecare ediţie limitată vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru ritualul complet de îngrijire a corpului. După aşa răsfăţ, vei fi învăluită în parfum de sărbătoare. Cu alte cuvinte, vei fi… delicioasă. 😊

 • Balsam nutritiv pentru buze – 14,90 lei (4,8 g)
 • Cremă pentru mâini – 14,90 lei (75 ml)
 • Săpun-gel pentru mâini – 14,90 lei (190 ml)
 • Gel de duş – 14,90 lei (200 ml) / 18,90 lei (400 ml)
 • Lapte parfumat pentru corp – 18,90 lei (200 ml)
 • Balsam pentru corp – 45,90 lei (150 ml)
 • Exfoliant pentru corp – 45,90 lei (150 ml)
 • Apă de toaletă – 47,90 lei (100 ml)

Dar ce faci dacă vrei şi câteva fructe de poveste, şi puţină vanilie albă? Există ceva foarte frumos şi cu care te poţi juca în cele 24 de zile de decembrie până la Crăciun: calendarul surprizelor de Advent (199 lei). 24 de cutiuţe cu surprize, într-un set modulabil, 100% reutilizabil şi reciclabil. Şi are de toate, de la parfumuri la produse de îngrijire şi machiaj.

Iar pentru cine vrea să facă şi cadouri cu parfum de sărbătoare, Yves Rocher a pregătit seturile “Căsuţă din poveşti”. Într-unul găseşti parfumul cald de vanilie albă, în celălalt aroma caldă a fructelor de poveste. Nu rămâne decât să te joci cu ele şi te vei simţi purtată în poveştile frumoase ale copilăriei. Fiecare set (39,90 lei) conţine: cremă pentru mâini (30 ml), gel de duş (50 ml), lapte parfumat pentru corp (50 ml), balsam nutritiv pentru buze (4,8 g).

Oui À L’Amour – parfum pentru curaj şi pasiune

Toamna aceasta a adus în portofoliul Yves Rocher un parfum despre care Sophie Labbé spune că este “complice al iubirii fără sfârşit”. Puţină prospeţime acidulată şi doza potrivită de senzualitate vibrantă se îmbină pentru o declaraţie de curaj şi pasiune.

 • Esenţă din rădăcină de angelica – cunoscută ca “iarba îngerilor”, angelica aduce o notă mistică şi o fuziune de prospeţime.
 • Trandafir Esenţial LMR – extract exclusiv din trandafirul Damascena, unic prin capacitatea de a reda notele aromatice ale unui trandafir proaspăt cules.
 • Absolut din bob de Tonka – note vanilate, balsamice şi calde.
 • Esenţă din lemn de cedru – notă lemnoasă, vibrantă, ce conferă eleganţă parfumului.

Parfumul cu vaporizator este disponibil la 30 ml, respectiv la 50 ml. Iar acum îl găsiţi la preţuri promoţionale de Black Friday. Nu staţi prea mult pe gânduri, pentru că două zile trec repede.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.