Pentru colecţia de Crăciun din acest an, Too Faced mizează pe o temă căreia nimeni nu îi poate rezista: Gingerbread. Pentru că, nu-i aşa, când ne gândim la aroma de turtă dulce, gândul ne zboară imediat către cea mai frumoasă perioadă a anului, Crăciunul.

Şi dacă bărbaţii îşi arată veleităţile de antrenori prin alcătuirea celui mai bun 11 cu care să joace echipa de fotbal favorită, noi avem 11 produse care mai de care mai atractive şi îmbietoare în colecţia Too Faced pentru Crăciunul 2019. Aşadar, în ordinea numerelor de pe tricouri…

Paletă pentru ochi Gingerbread Extra Spicy

Machiaj intens, dar natural pentru zi? Sau unul senzual pentru seară? Ori poate unul neutru potrivit pentru orice situaţie? Indiferent ce alegem, paleta emblematică de la Too Faced ne oferă 18 nuanţe, fiecare înnobilată de parfumul unui tort condimentat delicios. Mai mult, pentru sezonul sărbătorilor de iarnă ne sunt recomandate culorile calde şi plăcute.

Pudră de corp Gingerbread Sugar Kissable

Imaginează-ţi că mergi la o petrecere unde vrei să străluceşti şi să laşi în urmă un parfum delicat. Pudra de corp se poate aplica pe decolteu, umeri, picioare sau pe orice altă parte pe care vrem să o evidenţiem – particulele din compoziţie vor reflecta în lumină, iar parfumul de turtă dulce va ascuţi simţurile celor din jur.

Set pudră & ruj Gingerbread Bronzed & Kissed

Disponibil în ediţie limitată – ce bine ar fi să fie Crăciun tot anul 😉 -, setul Bronzed & Kissed aduce pudra bronzantă Gingerbread Tan şi rujul mat Peach Kiss, ambele cu un parfum plăcut de biscuiţi. Setul punctează la impresie artistică şi prin ambalajul de sezon, de forma omuleţului de turtă dulce.

Set de glossuri Better Not Pout But If You Do Keep It Glossy

This is the most wonderful time of the year! Nu ştiu cum este la voi, dar eu nu mă satur niciodată de sentimentul Crăciunului. La fel şi cu strălucirea, culorile şi aromele specifice sărbătorilor de iarnă. Şi pentru ca bucuria noastră să fie şi mai mare, Too Faced ne tentează cu setul de glossuri parfumate în ediţie limitată. Fiecare gloss este îmbogăţit cu un amestec de ingrediente hidratante pe bază de uleiuri naturale şi parfumuri exclusive: Peppermint Bark, Eggnog, Spice Cake, Sugar Plum.

Set de farduri Christmas Cookie House Party

Party după party după party şi la fiecare vrem un alt machiaj tematic. Pentru aşa ceva am avea nevoie de multe farduri şi, cum uneori trebuie să schimbăm machiajul din mers, înseamnă să cărăm un întreg portfard cu noi. Aici intervine setul Too Faced care conţine tot ce avem nevoie pentru nenumărate idei de makeup adaptate atmosferei festive. Selecţia include nuanţe pentru ochi cu parfum de condimente, ruj exclusiv din linia Melted Matte Gingerbread Man, un primer rezistent pentru ochi Shadow Insurance şi infailibila mascara Better Than Sex.

Set de palete Let It Snow Girl!

Când priveşti aceste set de palete, cuvântul care îţi vine în minte este multitasking. Disponibile în ediţie limitată, cele trei palete diferite sunt potrivite pentru machiajul ochilor şi al feţei – your imagination is the limit -, la care se adaugă mascara în ediţie deluxe Better Than Sex, decorată cu bastonaşe-acadea. Întregul kit este însoţit de deliciosul miros de prăjituri de Crăciun. Paletele conţin 19 nuanţe de fard pentru ochi, patru culori de blush, un highlighter şi o pudră bronzantă. De ajuns?

Set de palete Gingerbread Lane

Creativitate este tot ce îţi trebuie pentru a utiliza acest set de palete – Sugar Plum Cookie, Totally Bananas, Berry Merry Christmas – cu nuanţe mate şi strălucitoare. Setul este în ediţie limitată aşa că, dacă daţi de el în magazin, nu ezitaţi să-l cumpăraţi.

Set de ruj & balsam Sex on the Peach Deluxe

Unice şi inseparabile: aşa poţi descrise aceste două produse din setul în ediţie deluxe. Balsamul de buze Peach, hidratant şi hrănitor, este travel size şi completează rujul Peach Kiss în nuanţa Sex On The Peach, un icon de la Too Faced.

Ornamente mascara Damn Girl & Better Than Sex

Când te gândeşti la mascara de la Too Faced, este imposibil ca primele nume ce-ţi vin în minte să nu fie Damn Girl şi Better Than Sex. Primul este maestrul genelor extraordinar de groase, ochii tăi vor atrage atenţia la petreceri încă dinainte de a cunoaşte toţi invitaţii. Simbol al Too Faced, Better Than Sex vine acum în formă compactă şi cu aspect de Crăciun.

Set-cadou Pretty Little Present

Îl poţi cumpăra pentru tine sau, la fel de bine, pentru cineva drag, îl împachetezi uşor şi-l strecori sub brad. Sau în clasicul ciorap de Crăciun. În fond, sărbătoarea nu este despre cadouri, ci despre prieteni şi familie. 😉

Tragem linie şi facem calculul… Who cares? Nu cred că cineva rezistă tentaţiei Gingerbread de la Too Faced.

PS: Dacă ajungeţi prin magazine Sephora de pe alte meleaguri, colecţia de Crăciun este deja disponibilă. La noi le găsiţi de la jumătatea lui noiembrie.
fotografii: fb.com/toofaced

Facebook Comments

One thought on “Crăciun cu Gingerbread la Too Faced”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.