Lola's Box

De acum, că am intrat calendaristic în sezonul estival, începem să ne gândim tot mai des la costume de baie. Indiferent că ne planificăm concediul, o scurtă escapadă de week-end sau o ieşire la piscină, costumul de baie nu trebuie să lipsească din decor.

Dar ce se mai poartă, ce modele trebuie să alegem, care sunt tendinţele? Întrebări şi iar întrebări, dar nu putem trata cu indiferenţă capitolul costume de baie. Şi pentru că mi-a câştigat încrederea prin produse – şi în materie de costume de baie, dar şi de lenjerie -, vă voi povesti ce este atractiv la SevenSins.

Pentru vara 2017, magazinul de specialitate recomandă jocuri cromatice şi imprimeuri florale care au darul de a avantaja silueta. Că veţi merge în showroom sau veţi căuta pe site, veţi descoperi costume de baie cu culori intense, în combinaţii cromatice electrizante. Iar imprimeurile florale vor reuşi să vă asigure buna dispoziţie şi să vă înveselească.

În ceea ce priveşte măsurile, gama de costume de baie variază de la S până la 4XL, aşa că, indiferent de siluetă, puteţi găsi o piesă ideală în colecţia SevenSins. Un bust generos sau unul care ar necesita ajustări? O siluetă prea plină sau una băieţoasă? Efectiv nu trebuie să vă faceţi griji: în colecţie sunt disponibile peste 150 de modele de costume de baie. Încărcaţi-vă cu răbdare şi veţi găsi ceva care să vă fie pe plac.

Cromatica acestei veri este dominată de culorile electrice şi de combinaţiile coloristice îndrăzneţe. Roz, galben, oranj, roz, fucsia, verde, bleu sau turcoaz sunt doar câteva dintre culorile regăsite în noua colecţie de costume de baie. Şi pot fi uni sau în combinaţii vibrante. Prin jocurile de culori, piesele pot accentua zonele de interes ale corpului sau, dimpotrivă, le pot ascunde pe cele mai puţin flatante.

Dacă preferi un costum cu imprimeuri, atunci 2017 este anul designurilor florale, care sunt cele mai prezente în colecţie. De la flori mici la cele supradimensionate, imprimeurile controlează volumele şi mută atenţia spre zonele care avantajează. Iar imperfecţiunile – mai mici sau mai mari – sunt camuflate. 🙂

Dincolo de sutienele clasice (demi-cup cu push up, triunghi), colecţia cuprinde şi modele a căror linie modernă este inspirată de una dintre tendinţele momentului pentru lenjeria intimă. Baretele completează forma sutienului şi marchează sânul. Acestea conturează bustul şi sunt ideale pentru femeile care vor să-şi evidenţieze această parte a corpului printr-un artificiu vizual de efect.

Colecţia de costume de baie propusă de SevenSins pentru această vară îmbină designul cu funcţionalitatea. Costumele întregi sau cu decupaje subţiază silueta, în timp ce modelele deux-piece propun un joc cromatic care evidenţiază zonele avantajoase. Push-up-urile detaşabile rotunjesc sânii indiferent de mărimea cupei, iar bretelele ajustabile şi detaşabile permit o susţinere fermă şi un bronz uniform.

Fie că aveţi drum pe la showroom, fie că alegeţi din magazinul online, nu am nici o îndoială că nu veţi găsi ceva pe placul vostru. Pregătite de vară şi distracţie la soare?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.