Lola's Box

Pentru cine vine la Kudos Beach din partea de nord a staţiunii Mamaia, distracţia nu ar fi completă fără Cool Saturday Beach Party. Aşa că… A fost un party cu mult soare şi megadistracţie.

Cum arată un beach party în adevăratul sens la cuvântului? Pe scurt: petrecere pe malul Mării Negre, o zi petrecută la soare, muzică, băuturi alese şi un brunch rafinat. Şi, pe lângă atmosfera relaxată, nu trebuie uitat fundalul: marea, care a răsfăţat lumea cu valuri spectaculoase.

Sela Frei & Mara

Deşi te-ai aştepta să fie un oarecare dram de agitaţie în atmosferă când eşti la Kudos Beach, aceasta a fost relaxată, fără stresul pe care îl întâlneşti în alte ocazii. Aceasta şi pentru că au lipsit cu desăvârşire cei care sunt interesaţi în primul rând de hainele şi accesoriile scumpe ce trebuie etalate. Acum a fost o zi de plajă, în care petrecăreţii în costume de baie au stat – în baza rezervărilor prealabile – atât pe canapele, cât şi în baldachine şi şezlonguri. Totul, direct pe malul mării.

Mano, Azteka, Dobrikan şi Alin G au impus vibe-ul prin muzica specială – beach house. Şi, în ciuda revoltei gradelor din termometre, nimeni nu a reuşit să se abţină de la un dans asiduu pe nisipul fin. Ritmurile muzicale au creat acea stare de spirit în care toţi cei prezenţi au devenit prieteni. Iar atmosfera de la primul eveniment din seria Cool Saturday Beach Party @ Kudos Beach Mamaia Nord a fost completată de frumoasa Mara & The Chill Deal (cea care colaborează cu Subcarpaţi) şi saxofonista Sela Frei.

Sela Frei

Marea, soarele, valurile, muzica şi costumele de baie sexy i-au energizat pe toţi, astfel că distracţia a continuat până târziu în noapte. Pe când soarele se dusese de mult la culcare, lăsând loc cerului înstelat, ritmurile electronice au fost cele care au pus stăpânire peste Kudos Beach.

Aşa că, pentru cine are drum prin staţiunea de la malul Mării Negre, al doilea capitol din Cool Saturday Beach Party @ Kudos Beach Mamaia Nord se scrie sâmbătă, 6 august.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.