Lola's Box

Când vrem să ne definim coafura – indiferent că avem un păr rebel, care stă îndreptat în toate direcţiile, sau unul docil, dar care mai trebuie finisat puţin -, primul gând ne fuge la fixativ sau la gel. Dar ce ai spune de o pastă modelatoare? Style For You de la Alfaparf Cosmetics ne propune pasta modelatoare mată S4U F’nK.

S4U, gamă completăSursa de inspiraţie a gamei S4U o reprezintă tendinţele străzii din capitala mondială a modei, Milano. Acestea sunt transpuse într-un stil contemporan, avangardist şi metropolitan, care creează şi reinventează alternative, mereu actuale şi în tendinţe. Gama S4U se adresează clientelor tinere, dinamice şi cosmopolite.

Când a fost dezvoltată S4U, principiul a fost combinarea texturilor pentru a crea formule exclusiviste care să îndeplinească cerinţele clienţilor. Tehnologia inovatoare care este utilizată include răşini şi filtre UV substituibile, motiv pentru care produsele Style For You (S4U) reprezintă alegerea a mii de stilişti de pe întreg mapamondul.

S4U F'nK pastă modelatoare matăCe este şi ce face pasta modelatoare mată F’nK? Produsul este perfect pentru modelare, separare sau definire. Formele sculptate au un efect special, cu adevărat mat, care se obţine prin aplicarea pastei la rădăcini, după care părul capătă textură şi volum. Se poate aplica şi la vârfuri, ceea ce va oferi părului un aspect ciufulit şi răvăşit.

Pasta modelatoare este recomandă în special pentru zilele însorite, pentru că filtrele UV din compoziţia produsului au darul de a proteja părul de “bombardamentul” la care este supus de razele soarelui. Pasta modelatoare este ideală în special pentru stilizarea podoabei capilare cu mâna.S4U F'nK pastă modelatoare matăCum se foloseşte? Se întinde o cantitate mică de pastă între palme şi apoi se aplică pe părul uscat sau aproape uscat. Dacă se aplică la rădăcină, veţi obţine mai mult volum, dacă stilizaţi vârfurile câştigaţi un look rebel.

Cele care sunt interesate de pasta modelatoare mată S4U F’nK o pot cumpăra din saloanele de coafură. Şi aici vine surpriza… Una dintre cititoarele Lola’s Box se poate bucura de beneficiile produsului. Regulile sunt simple:

Concursul se va încheia duminică, 17 august, la ora 24.00. Mult succes!

a Rafflecopter giveaway

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.