Lola's Box

În duelul produse de îngrijire vs makeup, primele au fost declarate câştigătoare datorită vouă, cititoarele mele. Aşa că să-i dăm câştigătorului ce i se cuvine şi să vorbim despre provocarea lunii iunie: îngrijire pentru corp. Şi ce poate fi mai potrivit decât un concurs.

De ce concurs? Pentru că viaţa de zi cu zi este un concurs, în care fiecare dintre noi ne dorim să fim cel mai bun în ceea ce facem, în viaţa de familie, la serviciu. Cred că nimănui nu-i place să fie în rolul perdantului. Nici măcar pe locul al doilea. Dacă ar fi să citez un citat pentru acest lucru, aş folosi o vorbă de duh spusă cândva de Ayrton Senna: “A fi al doilea înseamnă să fii primul dintre cei care pierd”. Spuneţi că nu are dreptate!

Pe de altă parte, atenţia faţă de noi înşine este un concurs zilnic. Facem tot ce putem pentru a ne îmbunătăţi standardul, indiferent că este vorba de carieră, de relaţiile personale sau de imaginea noastră. Inclusiv îngrijirea corporală este o competiţie, una pe care ne dorim să o câştigăm, din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului. Deşi vedem deseori citate “filosofice” care spune “cine mă place mă place aşa cum sunt”, fiecare dintre noi încearcă să-şi întreţină imaginea. Nu cred că există vreo persoană care să se dea bătută în competiţia cu trecerea timpului. Nu este o dispută uşoară, dar face tot ce putem pentru a avea grijă de noi. Mâna sus cine stă indiferentă în faţa scurgerii anilor!

V-am trezit spiritul de competiţie? 😊 Bun, este exact ce mi-am propus. Pentru că am un concurs cu un premiu foarte atractiv: mai multe produse de îngrijire, aşa cum a decis majoritatea. Iată ce puteţi câştiga:

 • Şampon uscat Sephora, cu ceai verde;
 • Mască regenerantă pentru păr Kräuter;
 • Spray pentru uniformizarea culorii SYOSS;
 • Ser add-in Salonplex SYOSS;
 • Cremă de zi antirid Cosmetic Plant LiftUP;
 • Cremă anticearcăn Cosmetic Plant Dead Sea Minerals;

 • Ser hidratant antioxidant DAYTOX;
 • Lapte de corp hrănitor NIVEA;
 • Lapte de corp hidratant GAMARDE;
 • Spumă bronzantă ST. TROPEZ;
 • Mostre L’OCCITANE (şampon reparator, balsam reparator, concentrat de lapte pentru corp, balsam preţios pentru ochi, ser preţios, cremă ultrahidratantă).

Şi, aşa cum stă bine oricărui concurs, avem şi nişte reguli care trebuie respectate pentru ca înscrierea să fie considerată validă:

 1. LIKE paginii Lola’s Box;
 2. SHARE public al articolului;
 3. Urmăreşte Lola’s Box pe Instagram;
 4. Lasă un comentariu cu linkul share-ului public şi username-ul tău de Instagram.

Concursul se încheie sâmbătă, 16 iunie, la ora 24.00. După validarea înscrierilor, câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, cu random.org. Mult succes!

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru participare! La final, random.org a decis cui îi revine premiul. Iar numărul norocos a fost 34 (rezulatul tragerii la sorţi este aici). O rog pe câştigătoare să-mi lase un mesaj privat pe pagina de Facebook cu datele complete (nume, adresă poştală şi telefon de contact) pentru a-i putea trimite premiul. Cele care nu-şi regăsesc numele pe lista tragerii la sorţi au fost eliminate pentru nerespectarea condiţiilor de concurs sau pentu înscriere după termenul limită.

Facebook Comments

Related Posts

26 thoughts on “ÎNCHEIAT/CONCURS: provocarea de iunie – îngrijire pentru corp şi spirit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.