Lola's Box

Vara înseamnă o continuă întâlnire cu soarele. În plus, mai sunt şi ieşirile la piscină sau concediul la mare, aşa că părul nostru are de suferit din cauza razelor UV, a clorului şi a sării. Pentru a combate toate acestea, Alfaparf Cosmetics a creat gama SOLARIUM pentru protecţia pielii şi a părului.

SOLARIUM HAIRPovestea SOLARIUM a început în urmă cu 15 ani, când produsele au fost concepute ca un aliat al nostru în bătălia cu soarele. Soarele şi căldura razelor sale sunt doi factori benefici pentru corp şi minte, dar puterea astrului ceresc poate cauza daune serioase pielii şi părului dacă este subestimată. Pentru toţi cei care vor să nu aibă de suferit din întâlnirea cu soarele, răspunsul este SOLARIUM, un brand care combină inovaţia, eficienţa şi plăcerea senzorială, cu o notă de glamour şi fashion. Concepută pentru faţă, corp şi păr, produsele mărcii îndeplinesc toate cerinţele de protecţie, bronzare şi hidratare din universul gamelor de protecţie solară.

Portofoliu SOLARIUM poate fi potrivit pentru:

  • PROTECŢIE – gama Protecţie se bazează pe formule inovatoare care te protejează pentru o bronzare inteligentă, sigură şi confortabilă;
  • BRONZARE – gama Bronze pregăteşte, intensifică şi îmbunătăţeşte bronzarea;
  • HIDRATARE – gama Aftersun hidratează şi calmează pielea după o zi îndelungată petrecută la soare;
  • PĂR – gama Hair include produse dezvoltare special pentru protejarea părului de soare, sare şi clor.

SOLARIUM HAIRAstăzi vă vorbesc despre HAIR, gelul de duş după plajă care îndepărtează apa sărată, clorul şi reziduurile nisipoase de pe faţă, corp şi din păr. Datorită complexului de ingrediente active, produsul restabileşte hidratarea optimă a pielii şi a părului după expunerea la soare. Eu l-am testat timp de două săptămâni şi pot spune că sunt foarte mulţumită de rezultate: părul a rămas strălucitor şi moale, a fost uşor de pieptănat şi coafat, iar bonusul a fost că perierea s-a soldat cu mai puţine fire de păr pierdute.

SOLARIUM HAIRGelul se aplică pe pielea şi părul udate în prealabil. Aplicarea pe păr produce spumă din abundenţă, iar parfumul emanat îţi dă senzaţia de prospeţime pe care ţi-o doreşti după o zi la soare. Dacă pe corp este suficientă o singură aplicare, pentru păr am optat pentru două şamponări, fără ca podoaba capilară să fie uscată sau îngrăşată.

Dacă sunteţi interesate de gelul de duş după plajă HAIR, aflaţi că produsul poate fi achiziţionat din saloanele de coafură. Şi pentru că vremea abia acum ne dă voie să ne face cu adevărat planuri de vacanţă, una dintre cititoarele Lola’s Box se poate bucura de beneficiile produsului în concediu. Regulile sunt simple:

  1. LIKE paginii Lola’s Box;
  2. LIKE pagini Alfaparf România;
  3. SHARE public al acestei postări.

Concursul se va încheia duminică, 29 iunie, la ora 24.00. Mult succes!

a Rafflecopter giveaway

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “ÎNCHEIAT-Concurs de vară cu SOLARIUM HAIR de la Alfaparf

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.