Lola's Box

Pentru că perioada 1-8 martie a abundat de concursuri, am zis că este timpul să vă provoc din nou. Aceasta şi pentru că noi, femeile, merităm cadouri în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day, Dragobete, 1 sau 8 martie.

Despre minunile pe care le pot face bureţii Konjac am scris aici, iar serul cu ulei de argan l-am testat şi vă pot garanta că face adevărate minuni. Cu siguranţă ţi-ai dori să câştigi unul dintre premiile puse în joc de longeviv.ro, aşa că nu mai rămâne decât să te înscrii.

Moroccan Natural Argan RadiancePremiul cel mare: Ulei organic virgin de Argan cu pearl Powder şi ulei de cătină
Acest ulei pentru ten luminos nu îmbină doar doua uleiuri-minune, de cătină şi de argan, ci şi “pearl powder” (alb de bismut) care are rolul de a păstra uleiul proaspăt. Uleiul de cătină este un ingredient nou în lumea cosmeticelor, însă medicina tradiţională chineză îl foloseşte de secole.

Datorită antioxidanţilor din vitaminele A şi E sau din betacaroten, uleiul de cătină combate ridurile, uscăciunea şi alte simptome specifice pielii îmbătrânite sau neglijate. Cele două uleiuri au proprietatea de a vindeca mai repede rănile şi de a atenua cicatricele. Acneea este şi ea îngreunată de acest aport mare de vitamine – se pare că în uleiul de cătină există un ingredient care omoară bacteria ce formează acneea.

Burete Konjac pentru corpPremiul cel mic: Burete KONJAC pentru corp
Indiferent de timpul de piele, fiecare îşi poate găsi un burete potrivit în gama Konjac pentru corp (sunt şase bureţi), concepută pentru exfoliere, curăţare şi hidratare. Excelent pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă, buretele echilibrează aciditatea pielii prin natura sa alcalină, în timp ce structura unică masează delicat pielea şi stimulează vascularizarea acesteia. După utilizare, piele rămâne extrem de curată şi odihnită. În plus, nu este nevoie să utilizaţi alte produse de curăţare odată cu buretele Konjac.

Ce conţine de fapt buretele? Ei bine, provine 100% din rădăcina Konnyaku, o plantă perenă care creşte în China, Coreea de Sud, Taiwan, Japonia şi sudul Asiei. Se foloseşte frecvent în bucătăria niponă, iar în cea vegan este substitutul gelatinei. Japonezii consumă Konnyaku de peste două milenii datorită calităţilor dietetice extraordinare.

a Rafflecopter giveaway

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Concurs cu Longeviv

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.