Lola's Box

Pe lângă o dietă echilibrată şi activităţi sportive care să ne menţină în formă, metodele de combatere a semnelor înaintării în vârstă fac parte din viaţa noastră. Iar acestea pot fi regăsite de acum la cel mai avangardist centru medical laser din România, Columna Esthetic. Am avut plăcerea de a fi prezentă la evenimentul de inaugurare şi vă dezvălui câteva informaţii interesante.

Indiferent de vârstă, vedetele din showbiz ştiu că imaginea contează foarte mult pentru cariera lor, motiv pentru care acordă importanţă felului în care arată. Apelează la metode de combatere a efectelor produse de trecerea anilor, dar caută şi să aibă o siluetă perfectă. Astfel, Andreea Marin, Corina, Diana Şucu, Anca Lungu, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Anca Serea, Giulia Nahmany, Anca Ţurcaşiu, Rita Mureşan şi Doina Levintza au descoperit ce tratamente pot urma la Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din România (Bd. Primăverii 29).

Pentru o siluetă impecabilă şi un ten perfect, doamnele şi domnişoarele au primit recomandări personalizate de la Kristin Centofanti – considerată a fi specialistul numărul 1 în biostimulare -, nimeni alta decât inventatoarea Ultratone Dreamshaper, aparat ce a fost lansat în cadrul evenimentului.

Andreea Marin, cunoscută pentru faptul că se menţine doar prin sport şi alimentaţie echilibrată, a fost prezentă la Columna Esthetic pentru a afla ce tratamente non-invazive ar putea urma în viitor pentru a-şi îmbunătăţi silueta – Kristin Centofanti i-a dezvăluit care sunt efectele biostimulării cu Ultratone Dreamshaper. La rândul lor, Corina, Amalia Enache şi Ilinca Vandici au aflat despre efectele miraculoase ale LPG asupra tenului şi a siluetei, dar şi informaţii despre avantajele oferite de tratamentele tip laser şi radiofrecvenţă.

Ramona Tudor & Andreea Marin & Adriana Celibidache
Ramona Tudor & Andreea Marin & Adriana Celibidache

Gazdele Ramona Tudor (proprietarul Columna Esthetic) şi medicul Adriana Celebidache le-au prezentat invitaţilor noul sistem integrat de tratamente pentru ten şi corp. Acesta are menirea de a acoperi, în cadrul unei singure clinici, toate cerinţele clienţilor în materie de metode de slăbit, de epilat fără durere şi de minimizare a semnelor înaintării în vârstă, prin intermediul unei platforme complete de aparate laser Harmony, Soprano Ice, LPG, Ultraton şi radiofrecvenţă unipolară şi bipolară.

Pe lângă platforma de aparate de înfrumuseţare de ultimă generaţie, Columna Esthetic include, în premieră pentru România, şi servicii de stomatologie şi estetică medicală – o combinaţie de servicii care este des întâlnită în clinicile de peste hotare. Partenerii Columna Esthetic sunt Columna Medical Center (clinică medicală pluridisciplinară şi centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 şi Top Line Europa (lider în industria soluţiilor profesionale integrate pentru saloanele premium).

Pornit de la ideea că orice om trebuie să îşi îngrijească pielea în mod regulat, ca prevenţie şi pentru întreţinere, nu doar atunci când apar semnele îmbătrânirii, Columna Esthetic este un proiect de elită adresat în egală măsură şi femeilor şi bărbaţilor.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.