Lola's Box

Rapid, mai rapid, foarte rapid. Aceasta este stilul de viaţă al secolului XXI, chiar dacă deseori nu ne place să recunoaştem. Mesele luate haotic, cu alimente care nu sunt tocmai cele mai potrivite, stresul sau oboseala duc la dezechilibre în organism, iar Mr. Colesterol abia aşteaptă să se manifeste. Şi atunci ce avem de făcut?

Evoluţia tehnologică este fascinantă, însă acest lucru are efect şi asupra stilului nostru de viaţă. Spiritul şi fizicul au de suferit din această cauză, iar sănătatea ne este şubrezită de stres, obiceiuri nocive, somn insuficient sau alimentaţie incorectă. Până într-o bună zi când ne facem un set de analize – apropos, de când nu ţi le-ai mai făcut? – şi vedem o rubrică a cărei valoare este… sărită în aer. Da, este rândul unde scrie “colesterol”, cel care nu te doboară indirect, dar o poate face fără să-ţi dai seama.

Odată deteriorat dezechilibrul, riscăm boli cardiovasculare, iar acestea pot crea leziuni fatale. Şi atunci ce avem de făcut? Pe lângă regimul alimentar, colesterolul se poate combate şi cu ajutorul medicaţiei sau a suplimentelor alimentare precum Cholest Bio, un produs natural obţinut din drojdie de orez roşu.

Aşa cum am spus-o şi altă dată, chiar dacă eşti o persoană cu colesterol ridicat, administrarea unui supliment alimentar precum Choleste Bio nu trebuie făcută fără avizul medicului. Este foarte important consultul medical, pentru că medicul de familie sau cel specialist îţi poate recomanda doza potrivită pentru a se maximiza efectul. De menţionat că drojdia de orez roşu conţine şi flavonoide, acizi graşi nesaturaţi, fitosteroli cu efecte benefice asupra organismului.

Nu-mi termin povestea înainte de a anunţa şi numele câştigătorilor concursului organizat împreună cu Ropharma Healthcare. Random.org a decis că numerele câştigătoare sunt: 6 – Alina Anghel, 16 – Nicoleta Enache, 2 – Roxana Elena, 4 – Nicolae Claudia şi 14 – Larisa Chiaburu. Rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici. Felicitări! Şi, conform tradiţiei :), aştept de la voi un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele complete (nume, adresa, telefon) pentru expediţie.

Nu uitaţi: aveţi grijă de colesterol!

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Colesterol şi iar colesterol. Fii calm(ă) şi nu uita de Cholest Bio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.