Lola's Box

Joia era ziua obişnuită pentru Fashion In High Size, dar astăzi am decis să facem o schimbare de repertoriu şi să devenim… Fashion In Mini Size. Pentru că vorbim despre colecţia sustenabilă C&A destinată bebeluşilor şi copiilor.

Colecţia sustenabilă C&A, AlexColecţia sustenabilă C&A, AlexCând aleg hainele pentru cel mic, întotdeauna – dar absolut întotdeauna – mă uit cu mare atenţie pe etichete, astfel încât să mă asigur că materialele sunt cât mai naturale. De cele mai multe ori, prefer ca hăinuţele să fie din bumbac, iar dacă acesta este unul de antură organică, atunci sunt şi mai încântată.

Colecţia sustenabilă C&A, AlexColecţia sustenabilă C&A, AlexCând am început operaţiunea “primăvară-vară 2015”, una din primele vizite a fost la C&A şi pot spune că am făcut o alegere inspirată. La raionul pentru cei mici, C&A are o colecţie sustenabilă adresată atât bebeluşilor, cât şi copiilor, care este realizată din bumbac certificat organic, dar şi din poliester reciclat şi vâscoză sustenabilă. Datorită acestor calităţi, ţinutele asigură deopotrivă eleganţa şi confortul celor mici, dar şi protecţia planetei pe viitor.

Colecţia sustenabilă C&A, AlexColecţia sustenabilă C&A, AlexLa aproape şapte anişori, Alex este fashion starul familiei. Când vede un magazin de haine, intră imediat, se “înarmează” cu un coş şi caută raionul pentru copii – C&A este febleţea lui, iar pe PR-ul companiei, Emanuel Iuhas, îl consideră “prietenul” lui, poate pentru că au moda ca pasiune comună, şi întreabă de el în oricare magazin. Odată ajuns acolo, începe să-şi aleagă ţinutele şi coşul se umple cu mare viteză, nu înainte ca ţinuta să fie probată în faţa oglinzii şi să ne întrebe “Sunt frumos?”. 🙂 Bineînţeles, că cea mai mare atracţie o prezintă tricourile, jachetele, pantalonii şi şepcile cu Spiderman, Ben 10, Fulger McQueen şi alte personaje din desenele animate preferate.

Colecţia sustenabilă C&A, AlexColecţia sustenabilă C&A, AlexŞi pentru că ultimul week-end de aprilie ne-a răsfăţat cu soare şi multe grade în termometre, Alex a ieşit în parc la o sesiune foto cu ţinutele C&A din materiale sustenabile. A fost distractiv, pentru că piticul s-a implicat în această activitate şi a stârnit zâmbetele celor care se plimbau la orele prânzului. Vă las pe voi să apreciaţi dacă are stofă de fotomodel. 🙂

Colecţia sustenabilă C&A, AlexColecţia sustenabilă C&A, AlexCa întotdeauna, aştept cu drag impresiile voastre sincere. Până joia viitoare, la o nouă întâlnire.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Colecţia sustenabilă C&A pentru copii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.