Fiecare colecţie de iarnă pe care ne-o propune Sephora are o temă specifică sezonului. Anul acesta ne întâlnim cu o colonie de pinguini adorabili, care ne aduce o selecţie amplă de produse de make-up. Glossuri, calendar de Advent, palete de farduri, pinata cu surprize, rujuri şi multe altele.

Poţi alege un look original cu ajutorul setului emblematic de glossuri sau unul plin de strălucire cu iluminatorul lichid. Se anunţă un festin sclipitor, cu mascara şi eyeliner foarte strălucitoare. Fiecare produs are câte o surpriză – şi dacă nu sunt suficiente, Sephora a ascuns ceva şi în iglu. Aşa că să lăsăm poveştile de-o parte şi să descoperim colecţia pentru acest Crăciun.

Igloo Lip Gloss

Când buzele sunt palide de frig, scoate asul din mânecă: un gloss cu design de inspiraţie polară şi o nuanţă delicată de roz. Îl poţi purta în geantă, pentru a-l avea mereu la îndemână, sau îl poţi transforma în decoraţiune pentru bradul de Crăciun. Şi nu uiţi unde l-ai lăsat. 😉

Enchanted Mountains

Trei nuanţe şi două efecte, mat şi perlat, reprezintă combinaţia câştigătoare a acestei minipalete. Şi cum tuturor ne place să câştigăm, este clar că Enchanted Mountain devine o favorită a sezonului. Culorile sunt uşor de purtat, iar designul este simplist, compact, aşa că nu-i poţi rezistat oricât te-ai împotrivi.

Lip & Cheek Duo

Pomeţi împrospătaţi şi roz, dar şi buze uşor colorate: aceasta sunt promisiunile acestui fard cu dublă utilizare. Luminează buzele şi obrajii şi le învăluie în nuanţe de roşu sau roz. Beauty tip: pentru un efect de umbrire, nu trebuie decât să atingi uşor cu vârful degetului.

Snow Glow

O paletă cu format compact, în care găsim patru nuanţe potrivite pentru orice timp de ten: două iluminatoare, o pudră bronzantă şi un fard de obraz. Strictul necesar mereu la îndemână. Chipul tău va artă foarte bine şi-ţi va mulţumi.

Frosted party (make-up)

Tuturor ne plac surprizele aşa că Sephora a creat această cutie încântătoare cu trei produse de machiaj: unul pentru gene, unul pentru ochi şi unul pentru faţă. Ca să afli ce se ascunde înăuntru nu trebuie decât să tragi de panglica roz.

Frosted party (make-up & skincare)

Când surpriza este dublă, este cu atât mai bine. Pentru ritualul de îngrijire a pielii avem pregătite trei măşti: un cu rodie pentru ochi, una cu ananas pentru faţă şi una cu unt de shea pentru buze. Şi nu este tot: în cutie mai sunt o mascara Volume On – Black ON!, un ruj catifelat non-transfer #13 Marvelous Mauve şi un blush #16 Heated.

Cream Lip Stain Collection

Şase rujuri catifelate, fără transfer, în finisaje mate sau metalice sunt gata să ne învăluie buzele cu nuanţe atemporale. De la nud irizant până la burgund vibrant, trecând prin emblematicul roş, kitul este perfect dacă vrem să afişăm buze irezistibile cu fiecare ocazie.

The Pinata

Party, party, party! Dacă vrei să faci cuiva o surpriză, The Pinata este cadoul cu care nu dai greş: fard de ochi, gloss ultrastrălucitor, apă micelară cu ceai matcha, mască de buze cu unt de shea, mască de faţă de ceai verde, balsam de mâni de nucă de cocos, capsulă cu gel de duş spumă şi stea efervescentă, burete din plasă şi accesoriu pentru păr.

Frosted Party Dreams

Eşti genul care preferă un machiaj mat sofisticat? Sau preferi unul efervescent? Nici nu contează pentru că paleta aceasta face minuni şi îţi îndeplineşte dorinţa. Cu ajutorul ei vei obţine un număr infinit de machiaje datorită celor 20 de farduri de ochi, celor trei blushuri şi rujului catifelat fără transfer (#13 Marvelous Mauve).

Advent calendar Frosted Party

Cine are răbdare să aştepte ziua de Crăciun pentru a primi cadouri şi pentru a le deschide? Hm… Da, nimeni. 😉 Pentru ca suspansul să fie mai uşor de suportat s-au inventat calendarele de Advent: deschidem câte o cutie pe zi şi timpul trece mai uşor. În calendarul de la Sephora sunt pregătite măşti de faţă, ruj #Lipstories, eyeliner şi… Multe altele.

Snow Palace

This slideshow requires JavaScript.

Aşa cum iglu este locul cel mai important pentru eschimoşi, la fel putem spune că Snow Palace este piesa de rezistenţă a colecţiei FROSTED PARTY. Decorat în negru – culoarea emblematică pentru Sephora -, acest iglu oferă o colecţie de nuanţe ultrapigmentate pentru faţă, buze, ochi şi sprâncene. 60 de farduri pentru ochi + 24 de glossuri + 8 eyeliners-cremă + 4 farduri pentru sprâncene + 6 iluminatoare + 3 pudre bronzante + 3 blushuri + 1 pudre iluminatoare nivelatoare. Tragem linie şi avem 109 nuanţe pentru a crea toate machiajele posibile şi imaginabile.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar colecţia pe care Sephora a pregătit-o în acest an îmi sugerează machiaje şi personaje din Crăiasa Zăpezilor.

PS: Cu excepţia calendarului pe care îl găsiţi deja în magazinele Sephora, celelalte produse ale colecţiei de Crăciun vor fi disponibile la nivel global din luna noiembrie.

Facebook Comments

One thought on “Colecţia Sephora pentru iarna 2019: toată lumea pe banchiză”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.