Lola's Box

Timpul trece implacabil și acum te trezești că au venit sărbătorile de iarnă. Doar nu vrei să te ia pe nepregătite? Ca să nu ai surprize (neplăcute) și să scapi de nebunia acelor zile de decembrie, poți intra mai devreme în atmosferă și să pregătești din timp cadourile pentru tine și cei dragi. Hai să vedem ce surprize avem la SABON.

Cât zilele sunt mai scurte și mai posomorâte, iar nopțile mai lungi, cu atât ne dorim ca în jurul nostru să avem parte de culoare, veselie, arome, lumini. Și, bineînțeles, familia și prietenii. Ei bine, pentru sărbătorile de iarnă din acest an, SABON a luat toate aceste ingrediente, le-a combinat cu un optimism îndrăzneț, a dat frâu liber imaginației fără limite a anilor ’60, iar ceea ce a ieșit ne arată că… totul este posibil. Depinde de tine să vrei și să crezi.

Hai, zâmbește, știu că te gândești deja la cadourile pe care le vei cumpăra pentru cei dragi, dar mai ales la momentul când tu le vei oferi, iar ei le vor primi cu drag. Nu știu ce pune la cale imaginația ta, dar hai să vedem ce a produs imaginația. Să deschidem tolba! 😊

Golden Delights – o lume magică unde totul e posibil

Sărbătorile de iarnă înseamnă arome dulci, dar și note de citrice. Este exact ce regăsim în Golden Delights, parfumul colecției de Crăciun, în care notele de vârf picante, de citrice, sunt perfect echilibrate de o inimă de ciocolată intensă, bogată, accentuată de nuanțe senzuale de iasomie și migdale. Iar baza o constituie vanilia rafinată și mătăsoasă care oferă un finiș cald și reconfortant pentru o experiență supremă de răsfăț.

Colecția de cadouri, un maraton senzorial

Ce poate fi mai frumos decât să oferi atenție? Poate să primești cadouri? Sau poate și una, și cealaltă. Pentru mine, a oferi este sinonim cu a primi. Parcă ghicindu-mi sentimentele, SABON lansează o selecție de seturi-cadou, toate asamblate manual, astfel încât maratonul cumpărăturilor să fie o încântare, dar şi unul senzorial. Start la desfăcut seturile-cadou!

 • Cosmic Dream – un parfum festiv și două dintre produsele bestseller (loțiune de corp și ulei de duș), în ediție limitată “Golden Delights”.
 • Golden Duo – o altă combinație “Golden Delights” în ediție limitată, doar că uleiul de duș este însoțit acum de emblematicul exfoliant SABON.
 • Imagine Green Rose – două delicii pentru corp, tradiționalul exfoliant și un ulei de duș, cu aroma Green Rose.

 • Make Your Dream Come True – rutina complexă de răsfăț vine cu ulei de duș pentru hrănire și curățare, exfoliant de corp pentru întinerirea pielii și loțiune de corp ce menține pielea netedă și hidratată. Toate sunt reunite într-o gentuță de cosmetice, iar setul este disponibil în două variante: Golden Delights şi Pachouli Lavender Vanilla.
 • Cosmic Ritual – cuprinde cele mai populare produse SABON din gama “Iasomie” într-o ediție specială de dimensiuni mici: ulei de duș, lapte de corp și cremă de mâini. Iar pentru ca răsfățul să fie suprem, ambalajul are formă de glob, un ornament perfect pentru pomul de Crăciun.
 • Delightful Trio – set de miniproduse cu popularul ulei de duș, în trei dintre cele mai iubite arome SABON: Pachouli Lavender Vanilla, Green Rose și Jasmine. Iar ambalajul în formă de glob poate fi transformat apoi în ornament pentru bradul de Crăciun.
 • Jasmine Delights – setul este compus dintr-un miniexfoliant de corp şi o cremă de corp fină – ambele cu parfumul delicat al florilor de iasomie -, la care se adaugă o lingură de lemn.
 • Green Rose Delights – trioul exfoliant de corp – cremă de corp – lingură de lemn vine acum cu parfum de iarbă proaspăt cosită și note de citrice amestecate cu note florale de trandafiri verzi.
 • Facial Gems – bestseller în portofoliul SABON, exfoliantul pentru ten vine acum în dublă versiune, cu mentă energizantă și cu lavandă relaxantă. Acest scrub este îmbogățit cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho.
 • Body Scrub Wonders – trei minivariante exfoliantului pentru corp, în cele mai iubite trei arome: Pachouli Lavender Vanilla, Green Rose și Jasmine. Este îmbogățit cu sare de la Marea Moartă, patru uleiuri naturale și vitamina E.

 • Hand Cream Delights – săpun lichid și cremă de mâini, ambele cu aroma Green Rose, pentru sănătatea și finețea mâinilor – bonus, un prosop de mâni din bumbac veritabil.
 • Golden Delights – un set mai generos, cu șase produse care au făcut istorie pentru SABON: exfoliant de corp, ulei de duș, cremă de corp, unt de mâini, aromă de cameră, bulgăre de baie.
 • Calendar Advent – 24 de comori mici, fiecare ascunsă în căsuța ei, amplifică așteptarea momentului când vei fi alături de cei dragi. Să înceapă numărătoarea inversă!

It’s now or never: produsele în ediție limitată

Sezonul de iarnă este un moment potrivit pentru ca cele mai populare produse să revină într-o formulă cu design și aromă de Crăciun.

 • Exfoliant de corp – creat special pentru a energiza și hrăni pielea uscată, are conținut ridicat de sare din Marea Moartă, bogată în minerale benefice, şi patru uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba și acai).
 • Ulei de duș – revigorează uleiurile naturale ale pielii, are aroma “Golden Delights” şi vine într-un ambalaj de sticlă cu design unic. Infuzat cu patru uleiuri botanice (măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu), conține Omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D.

 • Cremă de corp – conferă pielii finețe de invidiat și un miros senzual. Formula luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice (măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea), bogate în Omega 3, 6, 7 și 9, dar și vitamine A și E.
 • Unt de mâini – formula sa onctuoasă este îmbogățită cu ulei de fructul pasiunii și vitamina C, pentru a hidrata profund, proteja și netezi pielea delicată a mâinilor.
 • Săpun lichid – îmbogățit cu extracte de alge marine și salcie, pentru a calma, curăța și reîmprospăta mâinile, lăsându-le în același timp moi și parfumate subtil.
 • Exfoliant pentru față 2în1 – formula cremoasă și care nu usucă, este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfați, parabeni, uleiuri minerale și silicon. Este îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho, ce lucrează împreună armonios pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i totodată echilibrul natural. Formula sa include și ulei esențial pur de portocală dulce, care revigorează toate simțurile.

Eu am cam ajuns la final 🏁 cu prezentarea de azi – sper că vi se par interesante și vă faceți deja listele de cumpărături. Iar dacă mai aveți nevoie de idei, le găsiți în magazine sau online pe site-ul SABON.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.