Lola's Box

La doar 23 de ani, Pedro Lourenço a devenit cel mai tânăr partener MAC şi a creat o colecţie ediţie-limitată despre care se poate spune, fără teama de a greşi, că este încântătoare. Categoric, lui Pedro i se potrivesc vorbele lui Don Rodrigue, scrise acum peste 400 de ani de Corneille în al său “El Cid”: valoarea unui om nu aşteaptă numărul anilor săi.

MAC by Pedro Lorenço, ambianţăDesigner şcolit în lumea modei, brazilianul Pedro Lourenço continuă să încânte mapamondul cu sensibilitatea şi atenţia sa meticuloasă pentru detalii, atuuri demne de universul haute-couture. Fiul unor designeri de modă, Pedro a crescut în Sao Paulo şi a creat primele sale schiţe la vârsta de 12 ani, când prima lui colecţie a fost inspirată de încălţămintea pentru tenis. “Oamenii au fost surprinşi că avea o identitate pentru cineva atât de tânăr. Şi am fost susţinut de părinţi. Mama mi-a oferit tot sprijinul cu condiţia să am note foarte bune la şcoală. Până la 16 ani, colecţiile mele au fost mai mult experimentale – un mod de am dezvolta punctul de vedere şi de a mă exprima”, îşi aminteşte Pedro începuturile carierei de designer.

MAC by Pedro Lorenço, gamă completăEleganţa sa unică o regăsim şi în colaborarea cu MAC, o colecţie de culori care imită echilibrul delicat pe care îl reuşeşte în designurile realizate pentru podiumurile de modă. Nuanţele saturate şi îndrăzneţe se regăsesc combinate – şi deopotrivă în opoziţie – cu tonurile nude mate şi moi, în ambalaje de culoare neagră, cu un finisaj elegant şi catifelat.

MAC by Pedro Lorenço, beauty“Consider că acest concept, al adaptării unei colecţii de haine în cosmetică, este foarte interesant. Mereu am fost fascinat – poate chiar obsedat – de culoare şi de modul diferit în care aceasta arată pe pielea omului.”

Paleta Nude oferă ochilor o finisare metalizat, subtil, în timp ce obrajii capătă un aspect îmbujorat datorită Powder Blush (Duo). Cream Colour Base – o bază iluminatoare ce poate fi folosită pe pleoape, obraji şi buze – creează un look strălucitor, una din tendinţele acestui sezon. Din colecţie nu puteau să lipsească lacurile de unghii, rujurile şi glossurile, care vor avea misiunea de a te face remarcată printr-un stil cochet.

 

This slideshow requires JavaScript.

Copilărie sub semnul MAC
Relaţia dintre Pedro Lourenço şi MAC este una veche, chiar dacă sunt abia la prima colaborare la nivel global. Cooperarea lor datează din urmă cu un deceniu, atunci când make-up artiştii MAC realizau machiajele fotomodelelor în cadrul prezentărilor pe care designerul le avea în Brazilia natală. De asemenea, mama lui purta un ruj de culoare închisă, pe care şi-l achiziţiona mereu de la… MAC, aşa că Pedro a intrat de mic în contact cu produsele companiei americane. “Când venea să mă ia de la şcoală, mereu purta acel ruj. Era mult mai puternic decât ce purtau celelalte mame”, îşi aminteşte Pedro.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.