Lola's Box

De-a lungul vieţii, încă de la primii paşi, suntem eroii unor poveşti scrise cu pasiune şi care au o latură sentimentală în spatele lor, aşa cum este şi cea a pantofiorilor din colecţia primăvară-vară Derigault Baby ce a fost lansată de Adina Galupa.

Derigault BabyPovestea Derigault Baby este strâns legată de numele Adinei Derigault, bunica tinerei actriţe Adina Galupa, care a lăsat această moştenire generaţiilor următoare pentru ca micuţii să transforme în realitate expresia “am lumea la picioare”. Pentru că, nu-i aşa, viaţa începe cu un botoşel, iar cei mici trebuie să fie în tendinţe în ceea ce priveşte moda încălţărilor.

Derigault BabyColecţia primăvară-vară Derigault Baby îmbină nevoile bebeluşilor cu designuri unice, care au darul de a-i pune în centrul atenţiei. Lucrată exclusiv manual şi realizată din piele, colecţia cuprinde modele pentru fetiţe şi băieţei, dar există şi modele unisex, iar combinaţiile de culori sunt potrivite pentru orice stil vestimentar.

Derigault BabyBalerinii multicolori Disco Baby, cizmuliţele cu snake print Mushu, pantofiorii rock negri Mo sau sandalele cu satin fucsia Vega – toate modele sunt speciale şi pot oferite drept cadou părinţilor sau celor care urmează să intre în “galeria babacilor”. Mai mult, serviciul Custom Derigault oferă posibilitatea ca părintele să fie designerul modelului unicat pentru bebeluşul său. Tare, nu?

This slideshow requires JavaScript.

Talpa este confecţionată din piele întoarsă, având o aderenţă crescută şi fiind moale datorită stratului din material spongios, dar şi căptuşelii călduroase. Pentru micuţii care fac primii paşi în exterior, această talpă are o inserţie de cauciuc subţire care protejează piciorul de iregularităţile terenului de afară, păstrând în acelaşi timp o flexibilitate ridicată. Talpa micuţului simte terenul ca şi când ar fi desculţ şi astfel asigură dezvoltarea naturală a piciorului şi a mersului.

Derigault Baby by Adina Galupa“Derigault Baby este un proiect la care ţin foarte mult şi încercăm să aducem ceva nou şi deosebit pe piaţă. Pantofiorii Derigault, primii pantofiori ai bebeluşului, păstrează peste ani o încărcătură emoţională deosebită şi sunt extrem de încântată că am onoarea să particip la crearea unor amintiri atât de plăcute”, a declarat Adina Galupa. Cu alte cuvinte… Poveştile copilăriei încep cu Derigault Baby.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.