Lola's Box

Pentru colecţia acestei ierni, PANDORA s-a inspirat din tărâmul magic al zăpezilor eterne şi ne spune poveşti care ne poartă într-un univers al bijuteriilor bogat ornamentate şi delicat meşteşugite, poleite cu pietre sclipitoare şi cristale colorate.

Emoţie şi atenţie la detalii sunt două calităţi definitorii pentru orice bijuterie de care te ataşezi încă din prima clipă şi pe care o porţi cu drag în orice clipă. Şi ce poate fi mai emoţionant decât frumuseţea naturii, cea pe care designerii PANDORA au transformat-o în giuvaeruri strălucitoare. Astfel, tendinţele actuale din modă se regăsesc într-o serie de bijuterii elegante şi decorative, care dau impresia că au fost sculptate în gheaţă şi care au fost împodobite cu cristale translucide, montate în talismane, inele, cercei şi pandantive cu tăieturi clasice.

PANDORA, colecţie iarnăÎn această iarnă, culorile captivante şi ornamentele îndrăzneţe sunt caracteristice pentru seria Fulg Cristalizat. Asemenea peisajului tainic din poveştile cu Zâna Zăpezii, cu boboci îngheţaţi în timp şi acoperiţi de covorul de omăt proaspăt aşternut, fulgii de nea PANDORA sunt imortalizaţi prin straturi de cristale de culoare albastru îngheţat şi pietre de zirconiu cubic transparent.

PANDORA, colecţie iarnăCombinând pietre cu tăieturi în formă de pară sau multifaţetate, această serie cuprinde un inel, un talisman pandantiv, cercei, precum şi un talisman rotund, toate realizate din argint 925 şi finisate manual. Sunt potrivite pentru a fi purtate peste zi, dar pot înnobila şi o ţinută de seară, când te vei simţi uşoară asemenea unui fulg de nea, dar care se va topi la întâlnirea cu Făt-Frumos.

Poţi refuza un pic de glamour hollywoodian?

PANDORA, colecţie iarnăPentru colecţia de iarnă, PANDORA a ales să îmbine arta tradiţională cu designul modern şi a continuat să inoveze. Datorită echilibrului perfect între tehnică şi meşteşugul bijuteriilor, casa daneză a regândit talismanul clasic, pentru iarnă, într-unul cu formă rotundă. Prinse în argint 925 cu decupaje în formă de inimi, cristalele colorate multifaţetate sunt înconjurate de zirconiu cubic sclipitor. Noile talismane pot fi purtate cu una dintre brăţările PANDORA Moments, din argint 925, aur de 14k sau piele.

PANDORA, colecţie iarnăDecembrie este un sezon în care petrecerile se succed cu repeziciune, iar de fiecare dată ne dorim să dăm o notă de glamour, aşa cum era odinioară la Hollywood. Pentru aceasta, accesoriul cel mai potrivit sunt cerceii în formă de picătură, creaţi din aur de 14k sau argint 925, cu cristale faţetate şi împodobiţi cu o piatră de zirconiu cubic strălucitor. Nu sunt de refuzat nici inelele cu tăieturi clasice ale pietrelor, care vor da ţinutei o eleganţă atemporală.

Aşa că nu rămâne decât să scriem povestea în stilul nostru personal. Important este să se încheie cu “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.