Lola's Box

Dacă aţi vizitat fie şi o singură dată Viena, este imposibil să nu vă fi atras atenţia cafenelele chic Coffeeshop Company. De acum, aroma cafelei şi eleganţa de burg vienez le regăsim şi-n Bucureşti. Trebuie să recunosc că am un nou loc preferat unde să ies cu prietenele.

De la început am recunoscut că sunt o mare amatoare de cafea. Cât mai naturală, cât mai aromată, cât mai parfumată, cât mai neagră. Fără frişcă, fără zahăr. Şi dacă pot îmbina ieşirea la o cafea cu micul dejun sau cu pauza de prânz, atunci este şi mai bine. Şi după îndelungi căutări, am găsit acel loc magic: Coffeeshop Company, în Dorobanţi.

Coffeeshop Company Bucharest, ambianţă

Coffeeshop Company Bucharest, cafea

Coffeeshop Company Bucharest, sandwich

Este prima franciză Coffeeshop Company care a fost deschisă în România şi, deşi Dorobanţi este considerată o zonă de fiţe, cafeneaua este departe de acest stil. Dimpotrivă, este un loc elegant, în care accentul este pus pe calitatea şi pe prospeţimea ingredientelor. Iar pentru a vă aduce un argument solid, vă pot dezvăluit să sandwichuri gata preparate nu găseşti niciodată mai mult de două-trei, cât să poţi lua unul la pachet. Totul se prepară pe loc şi acest lucru consider că este un mare plus.

Coffeeshop Company Bucharest, sandwich

Coffeeshop Company Bucharest, ceai

Coffeeshop Company Bucharest, tort

Pentru cei dintre voi care nu vă daţi în vânt după cafea, vă mai pot face două recomandări de băuturi pe care să le încercaţi neapărat la Coffeeshop Company. Ceaiurile şi limonadele sunt de-a dreptul delicioase şi v-o spun eu, care sunt diabetică. Aşa că vă veţi întreba cum de îmi permit să beau ceva dulce. Pot pentru că siropurile nu conţin zahăr, ci sunt îndulcite cu sirop de agave. V-aţi prins? 🙂 Prin urmare, sănătatea şi silueta nu vor avea de suferit.

Coffeeshop Company Bucharest, cafea & sandwich & pizza

Coffeeshop Company Bucharest, tort

Coffeeshop Company Bucharest, limonadă

Spaţiul de la parter este locul perfect pentru atunci când eşti în trecere. Înschimb, la etaj este locul potrivit pentru mici petreceri, de maximum 20 de persoane. După ce vei vedea locaţia, când vei trece pragul Coffeeshop Company din Dorobanţi, în plin Bucureşti, te vei simţi #homeinViena. Cafeneaua este una dintre cele mai cozy în care am intrat, iar personalul este superamabil.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Coffeeshop Company, aroma cafelei vieneze în Dorobanţi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.