Lola's Box

De cele mai multe ori, în vacanţa de 1 mai suntem tentaţi să evadăm la mare, pentru distracţie şi primele zile de plajă. Dar, cu acelaşi buget, nu e mai potrivit un city break la Paris sau Roma? Căci Fortuna Business Travel are câteva oferte atractive…

Fortuna Business Travel, city break Roma, Fontana di TreviFrancis Bacon spunea că “A calatori este, pentru cei tineri, o parte a educaţiei, pentru cei mai vârstnici – o parte a experienţei”. Aşa că, indiferent de vârstă, călătoria trebuie să fie parte integrantă a stilului nostru de viaţă. Şi pentru că cei mici trebuie învăţaţi cu drumeţiile încă din primii ani, o evadare în week-end, cu toată familial, nu trebuie văzută ca fiind ceva îngrozitor. Dimpotrivă, un city break trebuie să fie un moment de relaxare pentru toţi, la finalul de săptămână.

Fortuna Business Travel, city break Paris, Pont des ArtsConceptul de city break este potrivit în orice anotimp: poţi pleca în februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, o poţi face în aprilie sau mai, când se sărbătoreşte Paştele, poate fi în plină vară, când vrei să decolezi spre zone mai aerisite, după cum poate fi şi spre final de an când au loc celebrele târguri de Crăciun din marile oraşe europene. Acum vorbim despre vacanţa de 1 mai (zi liberă care va pica într-o vineri), aşa că un city break poate fi alegerea ideală.

This slideshow requires JavaScript.

Aşa că ce spui de trei zile la Roma? Cetatea Eternă este unul dintre cele mai fascinante oraşe italiene, cu muzee, cu locuri încărcate de istorie, cu cafenele şi mici restaurante unde să te răsfeţi cu pizza şi paste, dar şi cu magazine ale unor branduri celebre. Pachetul include bilet de avion Bucureşti-Roma, cu Alitalia, şi trei nopţi de cazare, cu mic dejun, la hoteluri de trei şi patru stele, în funcţie de preferinţe. Dacă vei avea curiozitatea de a arunca o privire peste oferta Fortuna Business Travel, poţi spune că nu te imaginezi deja în faţa Fontana di Trevi, pe Treptele Spaniole, în Piaţa San Pietro din Vatican sau în mijlocul Colosseum?

This slideshow requires JavaScript.

Dacă vrei şi mai mult romantism, atunci trebuie să încerci Parisul. Orice cuvinte sunt de prisos şi nu vei rezista invitaţiei de a te plimba seara pe Champs-Élysées, să priveşti panorama pariziană de la înălţimea Turnului Eiffel sau să admiri spectacolul de culoare din Grădinile Tuileries. Chiar dacă este renumit pentru cronofagia sa, Muzeul Luvru nu trebuie ratat pentru că fiecare încăpere a sa este un capitol al istoriei şi al culturii.

This slideshow requires JavaScript.

Ca să nu mai întindem vorba, ce alegem de 1 mai: city break la Roma sau la Paris? Iar dacă ai alte preferinţe, sigur vei găsi oferte la Fortuna Business Travel.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.