Lola's Box

Chiar dacă sunt înnebunită după cafea şi ziua mea nu poate începe fără o ceaşcă cu licoare magică, ceaiul face tot mai mult parte din rutina mea zilnică. Şi, atunci când ies cu o prietenă în oraş, îmi place să stăm la poveşti însoţite de aroma unui ceai bun. Şi acum vine provocarea…

Ceai şi trandafiri Cine vine cu mine la un ceai? Împreună cu GiftExpert, vreau să invit două cititoare să testăm colecţia de ceaiuri Terre d’Oc. Şi pentru că această experienţă are nevoie de o ambianţă deosebită, gazda noastră va fi Aristocats Bistro – sau “casa lu’ Amalia cu dovleci”, cum îi spune băieţelul meu cel mic. 🙂 Dar asta am să vă povestesc altă dată… Dacă nu ai fost niciodată în acest loc, îţi pot garanta că te vei îndrăgosti de el.

Ceaiuri Terre d'OcPreferatul meu este ceaiul negru cu condimente India, cu bucăţi de scorţişoară, ghimbir, gingseng, cardamon şi piper roz. Sună provocator, nu? Nu ascund faptul că sunt fascinată de misterul Orientului şi de aromele lui.

Ceai şi tarteTe-am convins? Tot ce trebuie să faci este să-mi laşi un comentariu în care să-mi răspunzi la întrebarea “Ce te aduce pe lolasbox.com?”. Cele două invitate vor fi desemnate pe 6 martie, iar invitaţia este valabilă pentru data de 9 martie. Sper că nu mai trebuie să vă spun că este vorba de Bucureşti. 🙂

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, chiar aţi reuşit să mă impresionaţi (şi nu sunt uşor de impresionat 🙂 ). Fetele care vor merge cu mine la ceai sunt, conform random.org, Fashion Doctor şi Andreea Filip.

Câştigătoare

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Cine vrea să ne vedem la un ceai?

  1. Google Chrome, ca e site-ul la preferate :)) Eu vreau sa ma indragostesc de un loc nou, cum este Aristocats Bistro, unde n-am fost niciodata. Iar de ceai nu mai zic, stii ca-s indragostita de el. Iar daca nu ma iei cu tine, vin la tine acasa si tot ma aleg cu ceai 😀 Muahaha, I`m evil today :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.