Lola's Box

În orice perioadă a anului, dar mai ales vara când mergem la plajă sau ne expunem la soare, ne dorim ca picioarele noastre să arate impecabil. Pentru aceasta, ca femeie, îngrijirea pielii înseamnă şi epilare, iar Rowenta vine cu câteva idei extrem de atractive.

Nu puţine sunt feministele care, în spiritul egalităţii între sexe, susţin ideea ca femeile să nu se epileze – “de ce noi trebuie să o facem, iar bărbaţii nu?”. Cu toate acestea, trebuie să admitem că picioarele epilate sunt infinit mai frumoase, mai atractive şi dau impresia unei femei îngrijite.

De-a lungul timpului, metodele de îndepărtare a pilozităţii au evoluat, aşa că soluţiile băbeşti au lăsat locul tehnologiilor avansate, aşa cum Rowenta ne oferă pentru sezonul estival 2015. Care este rezultatul? Fără prea mult efort, fiecare femeie se va simţi mai bine în pielea ei, care va fi mai fină şi mai catifelată. Trei epilatoare Rowenta vor face experienţa să fie una plăcută: fără durere, silenţioasă şi cu posibilitatea de a folosi aparatul atât pe pielea uscată, cât şi pe pielea udă.

Rowenta Silence SoftRowenta Silence Soft EP5640 oferă rezultate perfecte şi de lungă durată datorită unei tehnologii de înaltă eficienţă, care va ţine ascuns secretul tău pentru picioare de invidiat, datorită sistemului silenţios încorporat. Tehnologia patentată MICRO-CONTACT COMFORT asigură contactul optim pe suprafaţa pielii, pentru ca acest proces să fie mai plăcut şi mai reconfortant. Pentru zonele sensibile ale corpului tău, te poţi bucura de accesoriul pentru ras şi cel special creat pentru zona inghinală şi a axilei. Masajul circular, realizat cu ajutorul accesoriului de exfoliere, va îndepărta celulele moarte de pe suprafaţa pielii, iar aceasta va căpăta un aspect mătăsos, gata de a încânta privirile celor din jurul tău.

Rowenta Soft ExtremeRowenta Soft Extreme EP7530 înlătură durerea din timpul epilatului, iar pielea ta va avea parte de un răsfăţ de fiecare dată când îl vei folosi. Vei uita de momentele neplăcute, pentru că Rowenta îţi arată cum să obţii rezultatele dorite cu ajutorul tehnologiei care reuşeşte să reducă intensitatea durerii profunde, în timp ce jetul de aer al epilatorului calmează durerea superficială de pe suprafaţa pielii. După folosire, pielea va arăta impecabil şi vei fi deopotrivă admirată şi invidiată pentru acest lucru.

Rowenta AquaperfectRowenta Aquaperfect EP9300 este primul epilator care te va scoate din impas în orice situaţie – tehnologia utilizată permite să te răsfeţi chiar şi sub duş. Aparatul are în componenţă un accesoriu care urmăreşte şi se pliază cu precizie pe linia corpului tău, iar misiunea ta devine infinit mai uşoară. Lumina puternică – da, da, ai citit bine – va evidenţia până şi cel mai puţin vizibil fir de păr, iar pielea ta va fi mai fină şi mai catifelată cât ai clipi!

Se prea poate ca unele dintre voi să aibă reţineri în privinţa utilizării unui epilator din cauza experienţelor neplăcute din trecut. Dar nu trebuie să uitaţi că tehnologia avansează foarte repede, iar gadgeturile din prezent ne fac să ne simţim cât se poate de confortabil atunci când le folosim. Aşadar… Ce epilator Rowenta să fie: Silence Soft, Soft Extreme sau Aquaperfect?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.