Lola's Box

Decembrie este luna concluziilor, perioada din an când ne dorim să fim mai buni şi alături de prieteni. Aşa că răspund şi eu invitaţiei lansate de Bread and Spices.

Bread and Spices, Merry ChristmasPentru mine, fiecare cititoare a blogului este o prietenă – fie şi numai virtuală. Iar ca mine gândesc şi Stella, Mona, Mihaela sau Camelia, împreună cu care vă lansez invitaţia de a ne cunoaşte şi de a socializa în compania prăjiturelelor şi a cafelei/ceaiului. Aşa că, duminică 7 decembrie (ora 12.00), una dintre voi este invitata mea la reuniunea de la Bread and Spices (Şos. Pipera nr. 4, Bucureşti).

This slideshow requires JavaScript.

Ne vom delecta cu prăjiturele, cu o cafea parfumată – sau un ceai fierbinte şi aromat -, vom povesti despre ceea ce ne place şi ceea ce ştim noi mai bine. Adică fashion, beauty, lifestyle, tendinţe în domeniile de care ne place să scriem.  În plus, fiecare a pregătit pentru cititoarea ei câteva mici surprize.

Aşa că… Cine ştie că poate ajunge la data şi ora stabilite se poate înscrie printr-un comentariu cu răspunsul la întrebarea “De ce ţi-ai dori să mă cunoşti?”. Înscrierile se pot face până joi, ora 10.00.

Bread & Spices – locul unde pâinea devine artă
Recunoscută pentru clădirile de birouri care “au crescut” în ultimii ani, zona Aviaţiei avea nevoie de un local care să se ridice la standardele pretenţioase ale corporatiştilor. Iar acest deziderat a fost îndeplinit de Bread & Spices, o brutărie franceză unde panificaţia este transformată în artizanat.

This slideshow requires JavaScript.

Pe timpul verii, terasa este unul din locurile favorite nu numai pentru cei care lucrează în zonă, ci şi pentru tineri sau cei care locuiesc în apropiere. Un croissant şi un suc natural sunt suficiente pentru a-ţi da acea senzaţie de “dolce far niente” specifică spaţiului mediteranean. Dacă vrei o pâine pentru acasă, poţi opta pentru cea fără drojdie – doar cu maia -, dar nu este genul de produs de panificaţie pe care să-l consumi mai multe zile la rând. În rest ai de ales dintre quiche-uri, tarte, cozonaci, prăjituri, cookies (cândva le spuneam fursecuri), salate, sandwichuri… Nu contează ce preferinţe ai, sigur vei găsi ceva bun în meniu.

Flory Florentina va merge cu mine si fetele la cafea! Felicitari!

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Cine vine cu mine la Bread and Spices?

  1. Ce misto!!! 😀
    Nu cred insa ca voi putea veni:(((( Ce ma oftic!!!
    Cand ne-am intalnit pentru cadoul oferit, pentru care iti multumesc inca o data, mi-as fi dorit sa stam putin de vorba…imi place de tine pentru ca, desi esti femeie, mama esti si o bloggerita foarte activa! Te apreciez pentru asta! Pe tine si pe restul doamnelor din domeniu! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.