Lola's Box

Iubesc surprizele, le ador… Şi cine spune că nu i-ar plăcea să primească o surpriză, cred că minte! 🙂

Marţi eram la o întâlnire când am primit un telefon de la soţ: “Ai primit un colet de la Oriflame. Îl deschid?”. Nu de alta, dar el este curiosul numărul 1, mai ceva decât cel mic. “Normal că poţi să-l deschizi”, zic eu, dar şi pe mine mă măcina curiozitatea. 🙂 Trimite sms: “Este o cutie rotundă, genul acela vintage cum îţi place ţie şi sunt două parfumuri pentru tine”. 🙂

Oriflame Giordani IncontroInterlocutoarea mea de la întâlnire era o tipă foarte interesantă, cu care am descoperit că avem multe teme în comun. După ce am stat de vorbă vreo patru ore şi ceva, nu m-am oprit până acasă unde, pe măsuţa de cafea, mă aştepta CUTIA. Era o cutie superbă, cu fundiţă, care m-a dat pe spate.

Înăuntru două parfumuri, pentru el şi pentru ea. L-am chemat pe “Mister Curiosity” şi i-am spus: “Vezi că ai şi tu o surpriza, nu numai eu”. 🙂 Soţul este genul care se bucură şi pentru un colţ de hârtie pe care îl primeşte şi, deşi este foarte vorbăreţ de fel, acum a rămas fără cuvinte. S-a pus pe testat, iar băiatul cel mare (16 ani) a apărut rapid din camera lui adulmecând aerul: “Vreau şi eu!”

Bineînţeles că bebe (5 ani) nu putea rămâne indiferent, aşa că mi-a băgat “Dă să milos şi eu”. Piticul este acaparatorul numărul 1 al parfumurilor mele – când dă iama în “cutia cu maimuţe”, doua zile după aceea miroase ca o drogherie.

Dar hai să vă povestesc totuşi de parfumuri:

Oriflame Giordani Gold IncontroApă de parfum Giordani Gold Incontro

CE SPUN EI
Retrăieşte emoţia momentelor încărcate de romantism, pe notele apei de parfum Giordani Gold Incontro. Acordurile de ruj şi esenţele de trandafir se armonizează fermecător cu notele de patchouli, evocând vibraţia fiecărei clipe şi amintind de îmbrăţişarea irezistibilă a dragostei.

CE SPUN EU
Cu “reumatismul” nu le mai am de mult, dar într-adevăr este un parfum seducător, care rezistă pe piele 24 de ore. La început îţi dă impresia unui parfum dulce, dar se estompează şi începi să simţi adierea mirosului de trandafir din grădină într-o noapte de vară, iar la final rămâne un miros elegant şi fin pe piele, perfect pentru o seară de ieşit în oraş. Mi-a plăcut şi forma sticlei. Concluzie: este un parfum “altfel”.

CE SPUNE BEBE
“Miloase” tare drăguţ.

Oriflame Giordani Man IncontroApă de toaletă Giordani Man Incontro

CE SPUN EI
Apa de toaletă Giordani Man Incontro evocă senzaţia unică şi puternică a atracţiei. Parfumul deschide un nou capitol al eleganţei masculine, prin combinaţia notelor exclusiviste de caviar Beluga, extract din ace de conifer şi răşină de benzoin, atrăgând după sine momente intense de pasiune.

CE SPUN EU
Este un parfum elegant pentru bărbaţi, fresh, fără exagerare.

CE SPUNE BĂIATUL MEU DE 16 ANI
Parfum de mers la agăţat!

CE SPUNE “CURIOSUL”
Miroase bine, cel puţin pe pielea mea. Dacă îl folosesc, vii la “Incontro” cu mine?

Nu ştiu de ce, dar mie parfumul acesta mi-a adus aminte de Casablanca şi întâlnirea de la Rick’s Caffe.

Voi l-aţi încercat?

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Cine refuză INCONTRO?

  1. Mi-a placut mult postarea ta, asa cu insertii mici comice care m-au facut sa zambesc 🙂 nu le-am incercat parfumurile

    1. Anca, trebuie sa incerci INCONTRO!
      Multumesc pentru aprecieri 🙂 Eu sunt mai vesela de fel 🙂

  2. Si eu l-am testat 😀 Si dupa 12 ore, desi nu-l mai simteam, era acolo! Mi-au confirmat cele cateva persoane care m-au intrebat ce parfum folosesc ;))

  3. Nu am mai testat demult parfumuri de la Oriflame dar eram indragostita de ele iar aroma de la Giordani cred ca mi/o amintesc daca inchid ochii si trag aer usor pe nas intr-o zi ca asta- nici calda nici rece, totusi proaspata si racoroasa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.