Lola's Box

Ştiu că sunteţi pe ultima sută de metri cu achiziţionarea de cadouri pentru Crăciun. Şi mai ştiu că este foarte greu să alegi din miile de oferte cu care ne îmbie magazinele. Eu am făcut un top cu preferatele mele, ceea ce m-a încântat pe mine în mod deosebit şi pentru care m-am bucurat ca un copil.

NYX: Wanderlust Envie de Voyager

Ca orice advent calendar, şi cel de la NYX Cosmetics – Wanderlust Envie de Voyager – are pregătite 24 de casete: 12 pentru farduri de pleoape şi 12 pentru rujuri Soft Matte Lip Cream. Iar culorile alese pentru acest advent calendar – ideal să fie pe lista ta de cadouri – sunt cele mai bine vândute de-a lungul anului. Fiecare tandem fard-ruj te poartă într-o călătorie spre locuri care mai de care mai interesante: Prague, Stockholm, Cannes, Rome, Copenhagen, Seoul, Manila, Morocco, Transylvania, Milan, Monte Carlo şi Addis Ababa. Fardurile – fiecare dispus într-o cutiuţă cu magnet – pot fi reunite într-o paletă specială pe care o găsiţi în magazinele NYX, acolo de unde puteţi cumpără Wanderlust Envie de Voyager (206 lei).

Douglas: apă de parfum Sweet like Candy

A doua propunere pe care v-o fac pentru lista de cadouri este din parfumeriile Douglas: apa de parfum Sweet like Candy. Te vei întâlni cu o explozie savuroasă de mure glazurate şi note de bergamotă zemoasă dulce, alături de lemnul cremos de caşmir şi nota florală delicată roz. Toate acestea fac parfumul să fie irezistibil. Sticla vine într-o nuanţă de roz deschis mat, decorată cu un bulgăre de vată de zahăr, ceea ce o transformă într-un deliciu feminin, un alin pentru simţuri. Apa de parfum o găsiţi în magazinele Douglas, dar o puteţi comanda şi online (155 lei – 30 ml sau 205 lei – 50 ml). Şi încă un amănunt: parfumeriile Douglas vă aşteaptă cu peste 9.500 de produse şi idei de cadouri.

Colecţia de Crăciun DOLLFLOWERS

Dacă te atrage ideea unor cadouri handmade, atunci îţi recomand colecţia de Crăciun de la DOLLFLOWERS, cu numeroase păpuşi realizate din cele mai diverse materiale. Feţe noi pe capete vechi de lemn şi chipuri pictate pe fimo, cu alte cuvinte o poveste nouă. Pentru stilul rustic, natural, Andreea şi Eli ne recomandă îngeraşii creaţi manual din lemn şi carton cu motive de sezon, textile pline de farmec și ingeniozitate. Pot fi agăţaţi în brad sau poţi să-ţi decorezi masa cu ei. Pentru împodobirea bradului de Crăciun, DOLLFLOWERS are trei propuneri de globuri-statement. Alb, roşu şi verde sunt principalele trei culori, în timp ce materialele pot fi lemn, fimo, lână, mătase, sfoară sau bumbac.

Bottega Verde: seturi cu ulei de argan

Seturile cadou cu ulei de argan sunt ideale datorită proprietăţilor regenerante şi intens hrănitoare ale acestui ingredient preţios. Îmbogăţit cu extracte florale de iasomie sau iris, cel supranumit “Aurul Marocului” lasă pe piele un parfum delicat şi extrem de plăcut. Nu sunt de ratat nici aromele delicioase de ciocolată, măr şi scorţişoară sau miere care trezesc entuziasmul specific Crăciunului. Dacă vrei cadouri cu esenţe fine, sunt recomandate seturile cu magnolie, crin, gardenie sau vanilie neagră, arome încărcate de mister şi senzualitate. Iar pentru domni, Botegga Verde vine cu parfumuri proaspete şi tonice cu note marine, dar şi arome lemnoase de ambră condimentate armonios cu extract de piper negru, scorţişoară şi mir.

The Body Shop: Go Wild This Party Season

Go Wild, Be Wild. Când este vorba de jocul frumuseţii, nimic nu trebuie să ne împiedice să jucăm în liga de elită. Iar machiajele de Crăciun nu trebuie să cunoască limite. Putem fi oricât de îndrăzneţe vrem, oricât de cutezătoare, oricât de nebunatice. Aşa că The Body Shop ne îmbie cu idei de cadouri care ne fac să fim irezistibile. True Romance, Rock the Night sau Go for Gold sunt quadurile cu care putem improviza spectaculos. Sau poate cele două versiune Sparkler Glimmer, roz sau auriu, ori rujurile mate – Lima Magenta este demenţial. Cât de îndrăzneaţă vrei să fii, nu ţine decât de tine.

Aproape că a trecut şi ziua aceasta, aşa că până la Crăciun… AMR6.

credit DOLLFLOWERS: Mihnea Ratte

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cinci cadouri de aşezat sub bradul de Crăciun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.