Lola's Box

Care este cel mai greu an din viaţa unui om, a unui blog, ai unui business? Primul, al doilea, al cincilea? Aproape că nici nu mai contează, pentru că împlinirea a cinci ani de activitate este un motiv de bucurie, iar magazinul online Vegis.ro are motive de sărbătoare.

Pe când am descoperit Vegis.ro, să tot fi fost doi ani de când magazinul online pornise la drum. De atunci am încercat produse naturiste, produse bio, ceaiuri, sare roz de Himalaya. Şi câte şi mai câte. De fiecare dată am fost mulţumită de calitatea produselor, fiecare dintre acestea contribuind la menţinerea sau îmbunătăţirea sănătăţii mele sau a celor dragi. Şi timpul a trecut, relaţia noastră de iubire continuă şi acum, în 2017, când şi Vegis, şi blogul meu aniversează cinci ani.

Pe lângă remediile pentru diverse afecţiuni, Vegis.ro ne oferă şi condimente, care mai de care mai exotice, mai parfumate, mai aromate. Cu ajutorul acestora, fiecare dintre noi îşi scoate la iveală latura de Masterchef. Sau, la fel de bine, aceste minunăţii, naturiste de altfel, contribuie la întărirea sistemului imunitar, la combaterea asteniilor – atenţie, acum vine primăvara -, ca să nu cădem în vreo depresie de… cinci ani. 🙂

Pot fi produsele naturiste cheia unui succes? Dacă este să privim la Vegis, răspunsul este da. Şi, după cinci ani de la inaugurare, magazinul a ajuns să comercializeze peste 5.000 de produse, care pot fi livrate oriunde în ţară, în decurs de 24-48 de ore. Iar toate acestea, puse cap la cap, au transformat businessul în reperul magazinelor online de produse naturiste din ţara noastră. Iar numărul clienţilor continuă să crească, aşa cum creşte şi interesul acestora pentru stilul de viaţă sănătos.

Acum, că tot sărbătorim împreună cinci ani, vă invit să degustăm împreună o felie din tortul aniversar. Apoi, pentru a ne recăpăta silueta şi energia, ne va ajuta Vegis cu câteva suplimente naturale din oferta sa variată. Sau poate cu smoothies delicioase. Să sărbătorim frumos şi peste următorii cinci ani.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.