Lola's Box

Când eşti în căutarea unei noi imagini pentru brand, ce ţi-ai dori de la noul ambasador? Mamă, soţie, social entrepreneur, participantă la maratoane, pasionată de yoga. Şi, mai presus de toate acestea, fondator al Every Mother Counts. Acestea – şi nu numai – au fost motivele pentru care Biotherm a ales-o Christy Turlington Burns să fie noua imagine a mărcii.

După ce a părăsit podiumurile de modă, celebrul supermodel american a pus bazele unei organizaţii non-profit dedicată transformării experienţei maternităţii şi naşterii într-una care să fie sigură pentru toate femeile. Cu alte cuvinte, Christy Turlington Burns era o nouă întruchipare a sloganului Biotherm – Live More -, o filozofie concentrată pe trăirea vieţii la potenţialul maxim al frumuseţii sale.

Frumuseţea fără vârstă a lui Christy,
carisma naturală şi energia
de nestăvilit reprezintă personificarea
femeii contemporane, la femme Biotherm.

Patrick Kullenberg,
International General Manager Biotherm

Christy Turlington Burns, joggingFrumuseţea sa fără vârstă a menţinut-o în topurile lumii modei pentru trei decenii. Bucuria ei de a trăi, aura plină de magnetism, intelectul şi pasiunea de a trăi i-au conferit o frumuseţe sinonimă cu a trăi sănătos, cu o energie de neimitat.”Sănătatea reprezintă totul, este cel mai important lucru de care avem nevoie. Te simţi pur şi simplu mai bine când eşti sănătos din toate punctele de vedere”, declară Christy, care a fost fotografiată într-o locaţie din Miami pentru noua campanie Blue Therapy Accelerated, noul serum antirid care accelerează metabolismul celulelor îmbătrânite pentru a le reîntineri.

Ea însăşi trecut printr-o experienţă complicată a naşterii, Christy Turlington Burns s-a simţit obligată să regizeze şi să producă documentarul “No Woman, No Cry” despre provocările legate de sănătate pe care le poate implica o sarcină, fapt ce are impact asupra vieţii a milioane de femei din lumea întreagă.

Activităţile desfăşurate la nivel mondial i-au adus nominalizarea printre cele mai influente personalităţi: “Time’s 100 Most Influential People” (2014) şi “Fast Company’s Most Creative Minds” (2013). Pe lângă cariera de model, Christy şi-a definitivat şi studiile, iar din 1997 s-a implicat activ, în calitate de cofondator, în campanii de comunicare publică legate de încetarea fumatului şi prevenirea lui.

Pe scurt despre… Biotherm

Biotherm Blue TherapyÎn cele şase decenii de la înfiinţare, brandul de lux Biotherm şi-a concentrat activitatea pe descoperirea de soluţii  inovatoare dedicate îngrijirii pielii pe baza de apă. Adesea neexplorate, apele existente pe Pământ sunt bogate în milioane de microorganisme, planton şi alge, care împărtăşesc caracteristici biologice specifice şi afinităţi cu pielea noastră şi au remarcabila capacitate de a regenera, repara şi proteja pielea. Pionier în biologia pielii, Biotherm integrează forţa incredibilă a acestor ingrediente acvatice în soluţii avansate de îngrijire a pielii. Datorită experienţei în Blue Biotechnology, aceste ingrediente puternice sunt infuzate în texturi neimaginat de proaspete şi plăcute pentru a oferi o frumuseţe sănătoasă şi de viitor.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.