Lola's Box

Doar o săptămână ne mai desparte de cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Şi pentru că mai avem încă pregătiri de făcut, tema articolului de astăzi este: Christmas is coming. Cu idei de cadouri, decoraţiuni şi prăjituri.

Pentru fiecare dintre noi, timpul este un duşman. Din cauza programului şi din dorinţa de a termina totul până la vacanţă, deseori stăm mult peste program. Prin urmare, uităm să mai cumpărăm ceva, nu mai prindem un anumit magazin deschis, amânăm pregătirile pentru Crăciun. Şi totuşi, timpul trece, iar verdictul este clar: Christmas is coming. Şi atunci?

Sărbători de poveste cu Ferrero

Se apropie tot mai mult momentul în care mirosul de brad ne va inunda casele, dacă nu cumva a făcut-o deja. Totul se transformă în decor de poveste: lumini strălucitoare, cadouri, emoţii, bucurii, poate şi ceva zăpadă. Şi pentru ca tabloul “Christmas is coming” să fie complet, Ferrero ne-a pregătit idei originale Do It Yourself (DIY) pentru decoraţiuni.

Ştii magia aceea a basmelor care ne fascina în copilărie? Ei bine, cam aşa este şi colecţia Ferrero Decoraţiuni Festive pe care o poţi descoperi online. Peste 30 de idei pentru povestea ta specială: coroniţe de aur, oameni de zăpadă, figurine din poveşti şi fulgi de nea. Ornamentele se pot confecţiona manual, cu ajutorul şabloanelor create de Ferrero, iar culoarea şi rafinamentul este adus de specialităţile Ferrero Rocher, Raffaello şi Mon Chéri. Aşa că este uşor să scrii prologul la “Christmas is coming”, cu mesaj într-o sticlă, oameni de zăpadă sau salutări preţioase de bun venit.

Bonne Maman, răsfăţul dulce pentru Moş Crăciun

Ştim că Moşu’ are un drum de făcut pentru a duce cadourile la toţi copiii cuminţi. Dar toată această călătorie necesită şi câteva pauze pentru câte-o gustare şi un pahar cu lapte cald. Şi, asemenea, copiilor cuminţi cărora le duce darurile, Moş Crăciun preferă şi el prăjiturele delicioase. Aşa că Bonne Maman ne îmbie cu dulceţurile sale delicioase pe care fie să le includem în reţetele noastre de prăjituri, fie să o servim în forma sa autentică.

Reţeta originală din Franţa înseamnă un conţinut de peste 50% din fructe, fără coloranţi, arome artificiale, sirop de glucoză sau fructoză. Aşa că operaţiunea “Christmas is coming” va fi marcată de fineţe, indiferent că vorbim de dulceaţă de caise, căpşune, vişine sau zmeură. Bonne Maman ne îmbie şi cu amestecuri de fructe, dar şi cu variante exotice, precum marmelada de portocale. Acum nu rămâne decât să decizi cu ce îl tratezi pe Moş când te va vizita: prăjituri cu dulceaţă sau îi laşi o chisea cu o porţie generoasă de Bonne Maman. PS: Găseşti dulceaţa la Kaufland, Cora, Carrefour şi Auchan (preţ recomandat: 12-14 lei).

Colecţia de cadouri NIVEA semnată de Mihaela Glăvan

Sunt branduri pentru care anumite cadouri sunt emblematice, aşa că, din când în când, acestea trebuie reinventate. În spiritul “Christmas is coming”, NIVEA a lansat colecţia de cadouri semnată de Mihaela Glăvan. Diferitele combinaţii de produsele skincare din portofoliul NIVEA se regăsesc într-unul dintre cele trei modele de genţi create de designerul român. Aşa că, dacă te încântă ideea, vei avea mai multe variante de cadouri pe care să le faci persoanelor dragi.

Cele trei genţi concepute de Mihaela Glăvan sunt adaptate nevoilor cotidiene ale femeilor, pentru ocazii, lookuri şi momente diferite. Variază designul, proporţiile şi modalitatea de închidere, însă elementele comune sunt liniile simple şi elegante, dar şi accesoriul reprezentat de ciucurele supradimensionat.

  • “Ştii genul acela de accesoriu care se potriveşte cu o mulţime de ţinute? Exact la el m-am gândit când am creat această geantă minimalistă, dar cu ciucure supradimensionat. Stylish şi cu o culoare memorabilă, uşor de purtat.” – Mihaela Glăvan. Body Milk Blue (deodorant roll-on, lapte de corp şi gel de duş din două game diferite) – 42,99 lei.
  • “Când îţi doreşti un look stylish, dar care pare natural, de parcă n-ai fi făcut nici cel mai mic efort să arăţi bine, alege această geantă! Designul ei e inspirat din modul în care se pliază pungile de hârtie, un detaliu foarte cool, care o transformă într-un accesoriu şic şi versatil.” – Mihaela Glăvan. Body Care (balsam de buze, deodorant spray, lapte de corp, cremă all purpose şi şerveţele demachiante) – 67,99 lei.

  • “Te pregăteşti pentru o petrecere sau o după-amiază în oraş? Îţi propun un accesoriu şic, cu un element neașteptat: partea superioară este supradimensionată şi înfăşoară întregul plic, iar sistemul de închidere este ascuns cu un magnet. Este detaliul de care ai nevoie pentru a-ţi completa orice ţinută.” – Mihaela Glăvan. Face Care Q10 (produse anti-aging Q10 şi CELLULAR) – 72,89 lei

Christmas is coming cu magia PANDORA

Când vorbim de sărbătoarea Crăciunului, aproape invariabil ne gândim la un peisaj alb. Aceeaşi poveste o regăsim şi în noua colecţie PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magie şi jocuri de lumini extraordinare, constelaţii şi modele de gheaţă. Reamintind de ornamentele decorative folosite pentru prima dată în anii 1700, seria Magia Crăciunului cuprinde bijuterii faţetate, împodobite cu pietre sclipitoare, din argint 925 şi talismane strălucitoare, în forme specifice sezonului.

Recent, PANDORA a lansat colierul şi pandantivul Medalion Plutitor. În plus, elementele miniaturale Christmas Wonder Petites – un set de trei minitalismane care pot fi puse în medalionul din cristal de safir – reprezintă un cadou de Crăciun ideal şi plin de semnificaţie. Nu trebuie trecute cu vederea nici cristalele cu modele artistice, care împodobesc inele, cercei şi talismane. Şi nici perlele albe de cultură, combinate cu pietre sclipitoare şi argint 925, care evocă o senzaţie de sofisticare atemporală.

Aşadar, povestea mea se încheie aici şi nu uitaţi… Christmas is coming. Negreşit!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.