Lola's Box

Credeai că venirea Crăciunului nu aduce câteva surprize în cutiile Pick N Dazzle? Ei, aş… Aşa că, dacă mai ai nevoie de idei de cadouri, trebuie să te uiţi la Christmas Box. Domnilor, fiţi pe fază pentru că veţi şi voi interesaţi.

Pentru luna aceasta, Pick N Dazzle are în portofoliu o ediţie limitată a cutiilor sale. Christmas Box poate fi cadoul potrivit pe care ţi-l poţi face chiar tu, după cum poate fi darul ideal şi pentru cei dragi. În cutie găseşti produse de calitate, de la branduri renumite – şi cele cu care ai fost obişnuită de Pick N Dazzle, dar şi nume recent intrate în portofoliu.

Indiferent de produsele care te interesează şi bugetul disponibil, Christmas Box are soluţii pentru toată lumea – poate fi potrivită şi femeilor, dar şi bărbaţilor -, cu preţuri de la 49 de lei, inclusiv transportul gratuit prin curier. Bonusul oferit de Pick N Dazzle în fiecare Christmas Box este un set de 10 eşantioane pentru îngrijirea pielii.

Şi voi, ca şi mine, vă confruntaţi uneori cu dilema: şi ce cadou să cumpăr? Ştii că persoana dragă este pasionată de tot ce înseamnă beauty, dar nu ştii şi ce îi trebuie exact. Sau ce şi-a mai cumpărat nou. Nimic nu este mai deziluzionant decât primirea unui cadou nepotrivit. Prin urmare, Pick N Dazzle oferă posibilitatea cumpărării unui Gift Card, în valoare de 99 de lei, pe care îl poţi face cadou cuiva drag pentru achiziţionarea unui Christmas Box. Dar… Tic-tac, tic-tac, timpul trece, iar cutiile pentru Crăciun sunt disponibile o perioadă limitată şi în cantităţi limitate. PS: Cutiile cu makeup pentru Crăciun le puteţi achiziţiona şi cu discount de până la 60%.

Domnilor, de acum nu mai aveţi motive să vă simţiţi marginalizaţi. Din luna decembrie, Pick N Dazzle vă poate fi destinaţie de shopping nu doar pentru femeile dragi din viaţa voastră, ci şi pentru voi. În cutii puteţi găsi, în funcţie de profilul vostru de frumuseţe, parfumuri, produse de îngrijire corporală sau a părului, cu branduri precum Promenade a Versailles sau MDS.

Cum spuneam, din decembrie, portofoliul Pick N Dazzle s-a extins cu Mades Cosmetics, un brand renumit pentru produsele de toaletă, îngrijirea părului şi a pielii. Marca olandeză se distinge prin tehnologia inovatoare de producţie şi ambalare, designul şi performanţele excepţionale. Cu acest nou new-entry, bărbaţii se vor întâlni cu o gamă completă pentru îngrijirea părului în toate segmentele de preţ, dar şi cea mai avansată gamă de îngrijire a pielii.

Aşadar, ideile de cadouri aşteaptă să fie transpuse în realitate. Nu de altceva, dar mai sunt doar şapte zile până găsim darurile sub brad.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.