Lola's Box

Indiferent de anotimp, sunt zile în care simţim o lipsă de energie. Avem impresia că sunt “un motor” căruia i s-a oferit combustibil de slabă calitate. Atunci de unde scoatem boostul de energie? Evital ne lansează provocarea Chewy Vites.

Uneori, vrem mai multă energie pentru toate lucrurile de care vrem să te bucurăm. Familia, prietenii, pasiunile merită să le acordăm mai mult din timpul nostru. Şi toate acestea sunt şi mai plăcute, când ne bucurăm de experienţe deosebite.

Evital dă o mână de ajutor prin lansarea gamei de suplimente alimentare Chewy Vites, jeleuri masticabile pentru copii şi adulţi. Sunt moderne şi adaptabile noilor tendinţe în nutriţie, cu pectină naturală din fructe, fără gelatină şi îndulcitori artificiali. În plus, simplu şi plăcut de administrat, cu un gust delicios de fructe, noua gamă de jeleuri masticabile surprinde pe oricine, indiferent de vârstă sau dieta alimentară.

Gama Evital Chewy Vites cuprinde şase produse potrivite atât pentru copii, cât şi pentru adulţi:

  • Evital Chewy Vites pentru adulţi:
  1. Immuno C – energie şi poftă de viaţă cu un sistem imunitar puternic;
  2. Multivitamine – complex de 12 vitamine şi minerale esenţiale pentru adulţi;
  3. Vitamina D3 – prima vitamină D sub formă de jeleuri pentru adulţi;
  • Evital Chewy Vites pentru copii:

  1. Calciu + Vitamina D – pentru oase şi dinţi puternici;
  2. Fier + multivitamine – pentru energie din plin;
  3. Soc + Vitamina C – pentru sistem imunitar de supererou.

În plus, jeleurile masticabile Evital Chewy Vites sunt uşor de administrat şi asimilat de către organism, deoarece nu conţin gluten, ingrediente de origine animală, gelatină, arome, îndulcitori şi coloranţi artificiali sau organisme modificate genetic. Astfel, acestea pot fi consumate fără probleme şi de către vegetarieni.

Aşa că, dacă vrei un plus de energie, mizează pe ajutorul de nădejde din partea jeleurilor masticabile Evital Chewy Vites! Sunt… Yummy, sunt… Gummy, sunt… Chewy!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.