Lola's Box

Primăvară, arome proaspete, flori de cireş. Un tablou pe care ni-l dorim cât mai aproape de noi şi pe care îl regăsim în noua gamă Cherry Blossom Folie Florale de la L’Occitane. O experienţă senzorială care ne transpune în universul aromelor magice din Provence.

Exceptând perioada Sărbătorilor, când totul prinde culoare, aproape că ne dorim să sărim peste iarnă. Viaţa noastră capătă un cu totul alt sens odată cu venirea primăverii, care aduce cu sine o adevărată explozie de arome proaspete. Ne simţim altfel când auzim trilurile păsărilor, zumzetul albinelor ce zboară din floare în floare şi parfumul îmbătător al zambilelor, narciselor, liliacului şi florilor de cireş. Pe acestea din urmă le regăsim şi în cea mai nouă gamă L’Occitane, Cherry Blossom Folie Florale.

L'Occitane Cherry Blossom Folie FloraleCireşul reprezintă un element specific pentru peisajul Provençal, în special în zona livezilor din Luberon, fiind supus unei transformă subtile de la un sezon la altul. Primăvara, împodobit cu florile sale imaculate şi delicate, cireşul evocă senzualitatea feminină admirată de L’Occitane. Pe lângă calităţile sale ornamentale, cireşul este apreciat şi pentru extractul floral preţios. Acest elixir, pe care îl găsim în inima petalelor sale fine, este obţinut prin distilare sau macerare. “Primăvara, floarea de cireş este rară şi preţioasă pentru că petalele sale zboară la prima adiere a vântului”, explică Olivier Baussan, fondatorul L’Occitane.

Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L’Occitane aduce un omagiu frumuseţii florilor de cireş şi a parfumului lor delicat şi feminin ce vesteşte primăvara. Moleculele de aromă, obţinute pentru prima dată prin extracţie la temperatură scăzută, păstrează secretul unui parfum spontan care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante şi scânteietoare.

L'Occitane Cherry Blossom Folie Florale EDTGama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

  • apă de toaletă (50 ml, 170 lei) – eliberează la început note de vârf de bergamotă şi mandarină; notele de mijloc dezvăluie accente de flori de cireş alături de trandafir şi violete, care apoi se topesc în note de bază subtile de mosc;
  • gel de duş (250 ml, 69 lei) – notele vibrante de floare de cireş sunt dezvăluite în momentul duşului, când gelul eliberează un ingredient activ care curăţă delicat şi protejează pielea;
  • lapte de corp (250 ml, 96 lei) – este ca o atingere de petale, lăsând pielea catifelată, hidratată şi învăluită într-un parfum fructat floral, scânteietor;
  • cremă de mâini (30 ml, 33 lei) – îmbogăţită cu unt de shea, conferă hidratare şi netezire mâinilor, iar formula sa non-grasă este absorbită imediat.

L'Occitane Cherry Blossom Folie FloraleLansarea noii game Cherry Blossom Folie Florale a reprezentat şi momentul redeschiderii magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni. Aşa că, dacă aveţi drum prin oraş – sau prin Bucureşti -, nu ezitaţi să descoperiţi noutăţile brandului francez. Dacă totuşi vă tentează ceva din ofertă, puteţi găsi produsele în farmaciile Sensiblu sau puteţi comanda online.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.