Lola's Box

Pentru 2020, obiectivul principal este să am mai multă grijă de mine, lucru pe care l-am cam neglijat în ultimul an. Şi pentru că îmi place să mă bazez pe parteneri de încredere, această aventură o fac împreună cu Centrul Fericirii.

La fiecare sfârşit de an pregătim rezoluţii pe care ne propunem să le începem odată cu anul ce vine. Dar, de cele mai multe ori, nu le prea respectăm. De ceva ani încoace am renunţat la a face planuri – mă ţin de ele pe 1 ianuarie, maximum 2 ianuarie, apoi totul se dă uitării. De data aceasta am început cu rezoluţii încă din noiembrie pentru că ultimul control la diabetolog a fost dezastruos.

Lipsa de mişcare şi fentarea dietei şi-au arătat colţii – nu că nu vedeam pe hainele care nu mai stăteau cum trebuie pe mine, dar cred că aveam nevoie de una după ceafă. Şi am primit-o din partea rezultatelor. Medicul mi-a dat de ştire că s-au adunat destul de multă grăsime abdominală, care nu mă ajută deloc la diabet, dar şi kilograme în plus. Aşa că am reînceput dieta prescrisă de doctorul meu, una mult mai strictă de data aceasta.

Însă am fost conştientă din start că am nevoie şi de un alt ajutor. Din păcate, nu pot face sport din cauza inimii – doar mers pe jos, dar simţeam că nu este nici suficient, nici eficient prin noroaiele Bragadirului. Şi precum în banc, Şefu’ mi-a trimis pompierii în cale, pe numele lor Centrul Fericirii. Ştiu, ştiu… 😊 Poate vă va părea ceva în neregulă cu numele, dar să ştiţi că este ales cum nu se poate mai bine. După fiecare vizită la ei pleci cu o mulţumire de sine care, de fapt, cred că este fericire.

În funcţie de ce anume ai nevoie pentru starea ta de bine, poţi opta pentru un singur serviciu sau pentru un pachet de servicii. Când optezi pentru un pachet, aşa cum am făcut eu, prima întâlnire este cu un consultant care îţi măsoară parametrii – of course, grăsimea de pe abdomen nu dispăruse – şi, în funcţie de necesităţile tale, îţi recomandă care sunt terapiile potrivite. Pentru că înţelesesem mesajul medicului diabetolog, eu m-am axat mult pe abdomen şi celulita de pe coapse.
Pont: Poţi opta pentru pachetele standard sau le poţi personaliza în funcţie de preferinţe. Ianuarie vine cu reduceri substanţiale la pachete.

Încă de la prima şedinţă m-am simţit foarte bine şi mi-a plăcut la Centrul Fericirii. Pe lângă faptul că toată lumea este amabilă şi îţi vrea confortul, pun mare preţ pe punctualitate. Dacă ai o anumită terapie programată la ora X, specialistul apare şi te invită în cabinet la ora respectivă, lucru care pentru mine este foarte important. Poate părea ciudat, dar acest lucru face diferenţa între o experienţă pozitivă şi una mai puţin plăcută – mie mi-au câştigat încrederea prin punctualitate.

Începută la final de decembrie, aventura mea cu terapii de îngrijire la Centrul Fericirii a continuat imediat după Anul Nou. Momentan sunt la jumătatea traseului, dar nivelul meu de fericire este într-o evidentă evoluţie pentru că deja se vede diferenţa atât pe burtică, cât şi pe pulpe. Dar las să treacă toate procedurilor şi atunci vă voi povesti pe larg ce a presupus fiecare în parte şi la ce rezultate am ajuns. Şi nu uitaţi: Be Happy! 😉

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Centrul Fericirii, locul unde îţi recapeţi forma şi… fericirea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.