Lola's Box

Douglas Sun lapte autobronzantIndiferent de sezon, dar mai ales vara, pielea noastră este expusă “bombardamentului” razelor soarelui şi, de la mic la mare, trebuie să avem grijă de piele noastră, pentru a nu trece prin disconfortul creat de arsuri. Din multitudinea de produse existente pe plajă, astăzi vom vorbi despre gama Douglas SUN.

Din acest sezon, gama de produse Douglas SUN se extinde cu cinci produse noi. Unul dintre cele mai interesante este laptele autobronzant, potrivit atât pentru piele naturală, cât şi pentru cea care a trecut deja printr-un proces de expunere la soare. Pe lângă faptul că asigură hidratare – cu efect de până la 24 de ore -, laptele autobronzant oferă pielii fermitate, astfel că aceasta este mai fină şi mai suplă. Cu siguranţă, acest produs este pe placul celor care nu au răbdare să stea zile întregi la soare sau al celor care au alergie solară.

Douglas Sun set loţiune protecţie SPF30+ & loţiune după plajăSezonul estival 2014 va aduce în magazinele Douglas şi setul de vară, o ediţie limitată compusă din loţiune de protecţie cu SPF30+ şi loţiune după plajă pentru faţă şi corp. Pentru a le avea pe amândouă la îndemână, tuburile sunt însoţite şi de un plic tip portfard. Loţiunea de protecţie are un spectru larg contra razelor ultraviolete tip A şi B, oferă protecţie imediat după aplicare şi este waterproof, deşi este recomandată o nouă aplicare după baie. În plus, hidratarea pe care o oferă pielii poate dura până la 24 de ore. Deopotrivă utilă în vacanţe, loţiune după plajă – pentru faţă şi corp – răcoreşte, calmează eventualele arsuri, hidratează şi oferă fermitate pielii.

Douglas Sun loţiune protecţie Family SPF30+Douglas nu a uitat nici de cuplurile care au copii, mai ales că pielea celor mici este şi mai expusă razelor. Loţiunea de protecţie SPF30 – Family oferă o protecţie solară ridicată împotriva UV şi este indicată atât pentru adulţi, cât şi pentru copii care au împlinit deja trei ani. Probabil vă puneţi întrebarea de ce FAMILY? Pentru că este un recipient generos, de 400 ml. Iar după plajă, atât cei mari, cât şi prichindeii pot face uz de loţiunea pentru faţă şi corp, care va da senzaţia de răcoare, va calma senzaţia de arsură şi va hidrata pielea.

Douglas Sun gel duş After SunÎnsă ceea ce mi-a făcut cel mai mult cu ochiul a fost gelul de duş After SUN. Şi, cu siguranţă, va fi iubit de toţi cei care nu suportă senzaţia de piele uleioasă, inevitabilă după aplicarea produselor de rehidratare. Gelul de duş revigorează pielea, o curăţă cu delicateţe şi păstrează hidratarea naturală.

Aşadar, unde plecăm în vacanţă?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.