Lola's Box

Timpul este cea mai preţioasă resursă pentru că nu are preţ şi nu poate fi recuperată. Şi pentru că nu vrem să-l pierdem, alegem să purtăm ceasuri. Simple, elegante, electronice, sport, indiferent de model şi preferinţe, Fossil vine mereu cu o propunere pentru fiecare dintre noi.

Fossil, ceas The Agent three-hand moonphase stainless steel bărbătescDe la primul ceas pe care l-am primit cadou, m-am obişnuit ca acest accesoriu să nu-mi lipsească din garderobă. Preferatele mele sunt ceasurile cu brăţară şi cu cadran de dimensiuni relativ reduse. Dacă au un aer vintage, cu atât mai bine, mai ales că este o tendinţă fashion ca ceasurile cu design retro să fie foarte apreciate. Culoarea aproape că nu contează, dar nici nu mă dau în vând după orologiile cu culori care mai de care mai fistichii.

This slideshow requires JavaScript.

Şi pentru că vreau să mai adaug un ceas la colecţia mea, m-am pus pe cercetat. Pentru că sunt mare fan al comerţului online, am căutat pe Google şi unul din numele care mi-a atras atenţia a fost secundar.ro. Mi-a plăcut trimiterea spre acul ceasului care măsoară secundele, cu mişcarea aceea implacabilă, uneori hipnotică.

Fossil, ceas Grant cronografCeasurile masculine, tot mai atractive pentru femei
Ştiind ce vreau ca model, m-am gândit ce brand să aleg, iar gândul mi-a zburat la… Fossil. De-a lungul timpului am auzit numeroase aprecieri pozitive la adresa brandului american. Aşa că acum am spus să trec şi Fossil în portofoliul personal. Trebuie să recunosc că mi-au făcut cu ochiul şi câteva modele bărbăteşti, al căror cadran nu este excesiv de mare în diametru. Iar despre variante cronograf, ce să mai spun? Dacă aş lua un model de acest fel, sigur aş stârni discuţii între soţ şi fiul cel mare, pentru că amândoi sunt adepţii ceasurilor sport.

This slideshow requires JavaScript.

Aşa că, dacă vrei un ceas care să te scoată din anonimat, dar care să impresioneze prin aerul vintage, uită-te la Fossil, brand care tocmai prin acest lucru a devenit renumit.

PS: Ca amuzament, numele Fossil vine de la porecla pe care fraţii Tom şi Kosta Kartsotis, cei care au fondat compania, i-o dăduseră tatălui lor. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Ce ceasuri mai purtăm? Fossil ştie

  1. Ador ceasurile Fossil.Cu toate ca am doar unul,tot mai am cateva pe care mi le doresc…mult de tot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.