Lola's Box

Vara s-a dus de mult, toamna şi-a intrat din plin în drepturi: calendaristic, astronomic, meteorologic. Aşa că vacanţele mai sunt doar în amintirile noastre şi am revenit la programul de zi cu zi, indiferent că este vorba de şcoală sau serviciu. Pentru unii chiar ambele. Aşa că ne trebuie energie din plin şi, pe lângă un program de odihnă corespunzător, mai umblăm şi la mici trucuri pentru a fi cu motoarele la turaţie maximă.

Sunt multe artificii la care putem apela pentru ca organismul nostru să fie reechilibrat, pentru ca mentalul să fie şa nivel ridicat. Şi dacă nu ştii unde să le găseşti, Life Care ne-a pregătit ponturi şi sfaturi practice prin care să ne bucurăm pe deplin de această toamnă.

Îmbunătăţeşte-ţi memoria

Prima schimbare trebuie începută la nivel mental. Orice vacanţă înseamnă relaxare pentru trup şi minte, aşa că revenirea la birou sau şcoală ridică anumite dificultăţi. Lipsa de concentrate poate afecta memorarea lucrurilor importante, aşa că este nevoie de puţin ajutor. Nu implică eforturi excepţionale, ci să-i oferi organismului tău ceea ce are nevoie. Poţi încerca Life Impulse NeuroBooster Complex, un supliment alimentar ce conţine vitamine şi trei ingrediente speciale: Brahmi (5:1), extract de Gingko Biloba (5:1) şi L-triptophan. Ele contribuie la creşterea capacităţii de concentrare, la îmbunătăţirea memoriei şi la reducerea stresului.

Odată cu venirea toamnei apar şi variaţiile mari de temperatură, care au “darul” de a influenţa starea generală a fiecăruia dintre noi. Implicit şi imunitatea. Fără să vrem ne punem întrebarea cum putem sta de parte de dispoziţii mai puţin fericite, de alergi şi de răceli. Aşadar…

Bea ceai. De mici ştim că ceaiul reprezintă un remediu rapid şi eficient împotriva multor afecţiuni digestive, dar şi pentru insomnii. De data aceasta, Life Care ne recomandă ceaiuri cu mixuri speciale de plante care ne vor ajuta să trecem cu bine de această perioadă. Imunitate – Ceai Eco din plante şi fructe Meal Balance este plăcut aromat, iar amestecul de cătină, măceşe, mentă, mere, portocale şi hibiscus poate susţine sistemul imunitar, digestiv şi poate ajuta la detoxifierea organismului. Planta tropicală de Hibiscus protejează celulele din organism de stresul oxidativ şi are efect relaxant.

Consumă suplimente alimentare naturale. Pentru un boost de imunitate, putem apela cu încredere la un supliment alimentar eficient. Life Impulse EchinaPlus este un supliment alimentar care aduce beneficiile sinergice ale tripletei formate din echinaceea, propolis şi vitamina C din măceş, surse naturale ce ajută sistemul respirator, cunoscute şi pentru efectele benefice asupra funcţionării normale a sistemului imunitar.

Apelează la remedii naturale. Răceala nu trebuie tratată întotdeauna cu medicamente, ci poate fi pusă la colţ şi cu ingrediente naturale. Siropul Kräuter BIO de miere pentru tuse, cu fenicul si cimbru, este un calmant natural ce combate tusea seacă, calmează iritaţiile provocate de ea, dar şi răguşeală. Menţine sănătatea gâtului şi a căilor respiratorii.

Este uşor să trecem cu bine peste acest anotimp, fără să ne pierdem din energie şi din starea de bine. Nu trebuie decât să facem alegerile potrivite pentru organismul nostru.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Ce astenie de toamnă? Să fie energie maximă!

  1. Obligatoriu sa luam ceva vitamine altfel cum adie vântul eu sunt răcită ,am o imunitate vai de capul ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.