Lola's Box

După cum ştiţi, nu mă dau în vânt după uleiuri, dar mereu încerc câte ceva. Poate, poate reuşesc să mă împac cu ele. Unul dintre produsele cu care mă înţeleg foarte bine, chiar dacă am tenul gras, este Midnight Recovery Concentrate de la Kiehl’s.

Sunt foarte încântată pentru că îmi hidratează cu adevărat tenul peste noapte. Şi cum nu să nu facă acest lucru din moment ce este plin cu ingrediente bune pentru ten? Acizi graşi Omega-6, ulei de primulă de seară şi alte uleiuri esenţiale, inclusiv de levănţică (deci fără parabeni sau ulei mineral). În plus, în lista de ingrediente a Midnight Recovery Concentrate regăsim şi scualan, un ulei hidratant foarte rafinat care se extrage din măsline.

Kiehl's Midnight Recovery ConcentrateConcentratul Kiehl’s este foarte mătăsos, se absoarbe cu mare uşurinţă şi ştie cum să relaţioneze cu uleiurile naturale ale pielii noastre. Produsul lucrează pe parcursul nopţii şi ajută tenul să-şi recupereze strălucirea, iar pielea să fie mai fină şi mai moale.

Seara, înainte de culcare şi după ce m-am demachiat, aplic Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Îmi pun în palme cam patru picături şi încălzesc un pic uleiul, după care îl aplic pe faţă. Având în vedere că este un ulei, concentratul intră destul de rapid în ten. În plus, este şi foarte spornic – în aproape două luni de când îl folosesc, nu am ajuns, încă J, la jumătatea sticlei.

Dimineaţa mă trezesc cu un ten catifelat şi hidratat. Mai mult, am observat că dorm mult mai bine atunci când îl folosesc, ceea ce mă face să bănuiesc că totul se datorează uleiului de lavandă din Midnight Recovery Concentrate.

Kiehl's Midnight Recovery ConcentrateDacă v-am stârnit curiozitatea, să ştiţi că în magazinele Kiehl’s puteţi beneficia de consiliere în alegerea produselor. Dacă nu sunteţi pe deplin convinse, primiţi şi mostre pentru a testa acasă astfel încât să vă decideţi care este cel mai bun produs pentru nevoile voastre.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Ce am mai testat: Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.