Lola's Box

Cel puţin teoretic – a.k.a. calendaristic – am scăpat de vară, aşa că a venit momentul unui mic bilanţ. M-am uitat prin coşul cu bunătăţi pe care le-am folosit de-a lungul sezonului estival şi am ales ceea ce mi-a plăcut şi aş recomanda oricând cu plăcere şi încredere. Aşadar…

E.Coudray Iris Rose
E.Coudray Iris RoseA fost parfumul care m-a însoţit toată vara, cu combinaţia sa subtilă de iris şi trandafir, dar cu aromele voluptuoase ale unei creme bogate. Este un parfum care se deschide pe acorduri de violetă, trandafir şi iris, apoi inima compoziţiei este reprezentată de aromele de trandafir, heliotrop şi iris, în timp ce nota de bază o datorează lemnului uşor, boabelor de tonka, moscului, vaniliei, patchouli şi trandafirului sălbatic.

Alfaparf SOLARIUM
SOLARIUM HAIRTrebuie să-i rămân profund recunoscătoare pentru că m-a scăpat cu brio de clorul omniprezent în apa piscinelor bucureştene. Deopotrivă un gel de duş şi un şampon, SOLARIUM a fost dezvoltat să te protejeze de soare, dar şi pentru a îndepărta sarea, clorul şi nisipul de pe piele şi din păr. A făcut o treabă excelentă şi merită să-l aveţi în bagaj pentru viitoarele vacanţe la mare – şi nu numai.

L’Oreal Studio Secrets 250 Red
L'Oreal Studio Secrets 250 RedPasiune, pasiune şi iar pasiune. Cine nu îşi doreşte ca viaţa să-i fie plină de iubire şi de pasiune. Şi, acolo unde este pasiune, este prezent şi rujul roşu, una dintre “armele” supreme ale senzualităţii. În plus, nuanţa clasică de roşu este simbolul eleganţei, fiind adecvat pentru (aproape) orice ţinută. Crezi că vei trece neobservată dacă porţi un ruj roşu?

Lierac Premium Eye Care
Lierac PremiumA fost “arma” preferată pentru combaterea cearcănelor produse de nopţile nedormite (nu doar pentru distracţie – deh, se mai întâmplă şi să lucrăm până foarte, foarte târziu).

Cattier Paris cremă bio noapte Songe Fleuri
Cattier Paris, cremă bio de noapte Songe FleuriA fost crema cu care mi-am sigilat, de-a lungul întregii veri, serumurile şi cremele pentru faţă. Dimineaţa m-am trezit mai fresh şi cu un ten catifelat.

L’Oreal Paris Miss Rebel
L'Oreal Paris Miss RebelÎntrucât deseori am fost “acuzată” că am o figură mult prea sobră (deh, defect profesional) – “very office”, ca să folosesc un citat auzit cândva -, în această vară mi-am propus ca fiecare week-end să fie unul rebel. Inclusiv din punct de vedere al machiajului. Aşa că am făcut uz la maximum de gama L’Oreal Paris Miss Rebel, încât au fost dăţi când m-am întâlnit cu persoane cu care mă văzusem şi în timpul săptămânii şi care m-au întrebat dacă am păţit ceva (în sens pozitiv). “Ah, nimic. Doar că vara aceasta am împlinit 40 de ani şi îmi permit să fiu rebelă.”

elmiplant SUN
elmiplant sun, noutăţiDupă ce m-a chinuit talentul cu diverse produse de protecţie solară, într-o zi am luat elmiplant la piscină. Ei bine, de atunci a rămas în geanta de plajă. Şi nu doar că l-am cărat după mine, ci l-am şi folosit din plin, mai ales că sunt într-un război mai mult decât deschis cu razele soarelui. La finalul verii 2014 pot spune cu mândrie: am învins.

Trusă profesională de farduri cu 120 de nuanţe Candy
Trusă profesională de farduri cu 120 nuanţe CandyTot ce am avut nevoie în această vară în materie de farduri pentru pleoape am găsit în această trusă. Nu a contat că aveam nevoie de un machiaj de zi, de seară sau pentru o ocazie foarte specială. Culorile erau acolo şi am fost foarte mulţumită de ele.

MINERALIUM Dead Sea
Mineralium Dead Sea, gamăDin păcate, vara aceasta nu am apucat să fac un review al produselor MINERALIUM. Fotografiile sunt cuminţi şi aşteaptă să fie folosite. Am testat crema de hidratare intensă a picioarelor şi sunt foarte mulţumită de rezultate – credeţi-mă, pentru că nu mă las uşor impresionată. Nu a trecut neobservat nici scrubul de faţă, care curăţă foarte bine şi lasă în urmă un ten mai curat, mai catifelat şi mai suplu.

Gel natural Dolce Natura pentru baie şi duş Chocolate & Orange
Dolce Natura, gel natural pentru baie şi duş Chocolate and OrangeCu toate că nu îl am de mult timp, gelul pentru baie şi duş a reuşit să mă cucerească, aşa că mă pot lăuda cu performanţa de a-l fi terminat în mai puţin de două săptămâni. Bănuiesc că m-a ajutat şi fiul cel mare, dar nu am (încă) dovezi. Şi nici nu a făcut vreo mărturisire completă.

Pandora Essence
Pandora Essence Joy Cubic ZirconiaEi, aici este o chestiune sensibilă… Chiar am deschis cutia Pandorei J. Brăţara şi talismanul Happiness au fost alături de mine toată vară. Zi şi noapte, non-stop. Le-am dat jos doar pentru o curăţare rapidă. Oricare ar fi ţinuta aleasă, brăţara Pandora Essence se potriveşte de minune.

Aceasta este spovedania mea. Voi ce “păcate” aţi avut în această vară?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Preferatele verii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.