Lola's Box

Pe lângă magia pe care o creează în pahare sub formă de vin, strugurii reprezintă şi o importantă sursă de hidratare. Caudalie a creat gama Vinosource, bogată în apă de struguri, prin care să redea sentimentul plăcut pe care îl oferă un bob de strugure plin de apă şi dulceaţă.

Când vorbeşti de struguri şi vii, Bordeaux este una din principalele zone ale Franţei. Tot acolo, în urmă cu 21 de ani, Mathilde şi Bertrand Thomas au pus bazele Caudalie, conştienţi fiind că “vinul şi strugurii au puteri excepţionale pentru piele – puteri care pur şi simplu aşteaptă să fie dezvoltate”. Ideea înfiinţării unei companii care să se ocupe de îngrijirea pielii venise încă din 1993. La culesul viei din acel sezon, Prof. Joseph Vercauteren, unul dintre cei mai mari specialişti în polifenoli, i-a spus lui Mathilde: “Ştii că risipim adevărate comori?”. Doi ani mai târziu, Caudalie apărea în câteva farmacii din Bordeaux, cu două creme de faţă şi suplimente nutriţionale bazate pe polifenolii din seminţele de struguri.

Caudalie Vinosource, gamă creme

Asemenea eroilor din romanele lui Alexandre Dumas, după 20 de ani, Caudalie a lansat cea mai nouă gamă a sa, Vinosource. “Prin colecţia de texturi am dorit să redăm sentimentul plăcut pe care îl simţim în momentul în care gustăm un bob de strugure plin de apă şi dulceaţă. Pentru un plus de delectare, am optat pentru o paleta de nuanţe roz, care îşi pune amprenta asupra noii gamei şi a apei de struguri. De viaţă trebuie să ne bucurăm ca şi când totul s-ar rezuma la acel strugure senzaţional de gustos”, spune Mathilde Thomas, fondatoarea brandului francez.

Pentru ca tenul nostru să aibă impecabil de ce ar avea nevoie? Aş spune că de iubire şi de apă de struguri. Iar în viziunea Caudalie, această afirmaţie rezumă viaţa unei femei tânără şi modernă, pentru care frumuseţea înseamnă prospeţimea şi spontaneitate. Vrea să râdă şi să îmbrăţişeze viaţa al[turi de prieteni, dar în acelaşi timp are nevoie de produse delicate, naturale care să-i stimuleze senzaţiile şi emoţiile.

Caudalie Vinosource, overnight recovery oilCaudalie Vinosource, serum SOS hidratareGama Vinosource de la Caudalie promite să livreze o plăcere senzorială absolută datorită ingredientelor naturale.

Crema hidratantă sorbet Vinosource are concentraţie ridicată de apă de struguri organică şi se transformă în apă la contactul cu pielea, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar şi pentru cele mai sensibile. Imediat dupa aplicare, pielea radiază de sănătate şi prospeţime, iar confortul este absolut.

Ser SOS hidratare Vinosource este ideal pentru pielea deshidratată. Conţine apă de struguri organică care hidratează tenul, polifenoli din seminţe de struguri cu efect antioxidant şi acid hialuronic.

Ser SOS hidratare pentru ochi Vinosource este potrivit pentru ochii sensibili. Conţine apă de struguri organică, acid hialuronic, polifenoli din seminţe de struguri şi ceai alb care ajută la activarea microcirculaţiei. Pielea devine mai hidratată cu până la 55% după numai o oră de la aplicarea serului.

Fluid hidratant matifiant Vinosource este ideal pentru tenul mixt, conţine ceai verde cu rol de reglare a sebumului.

Crema regenerantă hidrantantă Vinosource conţine ulei din seminţe de struguri şi glicerină cu rol nutritiv, polifenoli din seminţe de struguri cu acţiune antioxidantă, portocală dulce şi lemn de santal pentru o senzaţie de prospeţime.

Caudalie Vinosource, gamă cremeCând ce minuni pot face strugurii, parcă privim cu alt ochi întinderile nesfârşite de vii, indiferent de zona în care exisză. Iar dacă v-au făcut cu ochiul, gama Vinosource, dar şi alte produse Caudalie le găsiţi în Farmaciile HelpNet.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.