Lola's Box

Este crema de noapte doar o găselniţă de marketing? Chiar dacă nu puţine sunt vocile care susţin această ipoteză, eu consider că aceasta are rolul ei şi, seară de seară, folosesc o cremă de noapte. Acum, titulara postului este crema bio Songe Fleuri de la Cattier Paris.

Cattier Paris, cremă bio de noapte Songe FleuriDin start, trebuie să lămurim o problemă: crema de zi şi cea de noapte sunt produse diferite, care au rolul de a îndeplini nevoi diferite, iar de acest lucru ne putem da seama foarte uşor doar citind ingredientele. Printre beneficiile pe care le oferă crema de zi se numără protecţia împotriva radiaţiilor, a poluării şi a efectelor produselor de machiaj. În schimb, misiunea cremei de noapte este cu totul alta: hidratarea tenului şi contribuţia la regenerarea celulelor de elastină Cattier Paris, cremă bio de noapte Songe Fleurişi colagen.

Sunt şi persoane care folosesc aceeaşi cremă atât ziua, cât şi noaptea. O fi bine, o fi rău? Crema de zi oferă tenului un anumit grad de hidratare, dar nu întotdeauna şi agenţii antiaging de care are nevoie. Pe de altă parte, crema de noapte, folosită şi ziua, îţi va face pielea destul de grasă, dar nu o va proteja contra razelor UV. Aşa că, cel mai bine este să folosim fiecare cremă la timpul ei astfel încât tenul să beneficieze de un tratament corect.

Dacă este să vă vorbesc despre ritualul meu de îngrijire, atunci acesta ar arăta cam aşa: seara, după demachiere, aplic un serum, pe care apoi îl sigilez cu o cremă de noapte. De altfel, în timpul somnului, cremele lucrează mai bine – pielea va absorbi mai repede nutrienţii pe timpul nopţii decât în timpul zilei. A, şi să nu uit… Când te apropii de 40 de ani – nu mai vorbim după ce ai trecut de această vârstă -, crema de noapte nu mai are voie să lipsească din ritualul de frumuseţe.

După cum v-am spus, crema bio de noapte Songe Fleuri de la Cattier Paris este cea cu care mă delectez în această perioadă. Îmi place că are o consistenţă fluidă, se absoarbe imediat, iar pielea nu rămâne nici grasă, nici uleioasă – este o mare bilă albă pentru că nu suport ca tenul să rămână gras/uleios o lungă perioadă de timp.

Cattier Paris, cremă bio de noapte Songe FleuriPe de-o parte, hrănirea şi hidratarea sunt asigurate de untul de shea organic. Printre ingredientele bio ale cremei de noapte Songe Fleuri se numără şi proteinele naturale de grâu, care contribuie la reînnoirea celulelor şi redarea elasticităţii şi fermităţii. Nu trebuie uitat nici extractul de seminţe de coacăze negre, îmbogăţit cu omega 3, omega 6 şi vitamina E. Şi nu omitem nici efectul antioxidant al acestor fructe de pădure.

Crema vine într-un flacon de 50 ml, cu dozator, ceea ce este benefic pentru că nu trebuie să bagi degetul/degetele în produs. Pentru o aplicare este suficientă cantitatea oferită de o doză (exact cât apeşi o dată). Mirosul îmi aduce aminte de aroma florilor de câmp. Beneficii? Dimineaţa mă trezesc cu tenul hidratat (lucru benefic pe timpul verii când pielea transpiră, apoi se usucă în timpul somnului, ceea ce afectează calitatea) şi mai luminos. Poate că mi se pare mie, poate că aşa este, dar am impresia că pielea este mult mai fermă.

Crema, alături de multe alte “bunătăţi”, o găsiţi aici: http://www.biobeauty.ro.

Aşa arată pielea după ce am aplicat crema
Aşa arată pielea după ce am aplicat crema
Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cattier Paris – crema bio de noapte Songe Fleuri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.