Lola's Box

Nu cred că există femeie care să nu-şi dorească o piele fină şi catifelată. Din cauza diferiţilor factori, pielea noastră mai are de suferit din când în când. Şi atunci ce facem? Acum, în 2017, nu mai avem nici o scuză să nu ne catifelăm pielea încă de la duş. Pentru că ajutorul nostru se numeşte Rogé Cavaillès.

Din cauza programului foarte încărcat, deseori uităm de ritualul nostru de îngrijire a pielii. Şi uite aşa, pielea îşi pierde din calităţi, aşa că este cazul să intervenim şi să-i redăm fineţea şi catifelarea. Iar totul nu durează decât un minut.

Cum funcționează laptele hidratant Rogé Cavaillès

Rogé Cavaillès a lansat inovaţia anului 2017 pentru îngrijirea rapidă şi atentă a pielii: laptele hidratant Spray Express din gama Nutrissance. Este produsul ideal pentru femeile practice, mereu pe fugă, dar care nu şi-au pierdut speranţa că pot obţine efectul maxim de hidratare într-un timp record. Practic, laptele hidratant din gama Nutrissance sfidează timpul şi dovedeşte că nimic nu este imposibil.

Deosebit de practic, Spray Express difuzează o textură lejeră şi non-grasă – ah, câte dintre noi nu detestăm acea peliculă grasă – pe toate zonele corpului. Pulverizarea se absoarbe instantaneu, astfel că ne putem îmbrăca imediat după aplicare, fără a exista teama că hainele se vor păta. Într-un singur minut, pielea este hidratată şi catifelată, iar noi ne putem vedea de treburile care nu ne dau pace.

Sprayul pulverizează laptele în picături foarte mici. Ultralejere şi non-grase, ele pătrund instantaneu în piele. Formula îmbogăţită cu complexul de agenţi surgras şi vitamine este special creată pentru a asigura confortul pielii uscate şi sensibile. Agenţii surgras ajută la refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii, în timp ce o lasă să respire. Vitaminele (E + Pro B5 + B3) şi oligoelementele repară în profunzime, astfel că pielea reţine mai bine apa, luptând împotriva uscării.

Şi dacă am descoperit secretul catifelării, nu ar fi bine ca mintea şi corpul să se relaxeze în timpul duşului? Aşa că iată patru produse Rogé Cavaillès pentru o experienţă senzorială completă:

  • Cremă de duş cu unt de migdale & trandafir: sub aspectul pudrat foarte feminin, dezvăluie o textură ultraonctuoasă, iar parfumul ne va plimba printr-o grădină de trandafiri.

  • Ulei de baie: catifelant, asociază calităţile hrănitoare ale uleiului de argan şi ale uleiului de migdale dulci. Având culoarea de ambră şi parfumul cu note orientale dulci, transformă momentul îmbăierii într-o plăcere fără limite.
  • Ulei de baie & duş revigorant: cu o textură light, oferă un boost de energie şi dezmiardă prin parfumul de citrice ce va înviora instantaneu.
  • Cremă de duş cu unt de karite & magnolie: fondantă şi lăptoasă, crema cu parfum floral este o plăcere desăvârşită, iar pielea devine foarte delicată li parfumată.

Este clar, vara aceasta seducţia, delicateţea şi catifelarea sunt notele sub care se desfăşoară ritualul nostru de îngrijire. Iar dirijorul este Rogé Cavaillès.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Hidratare şi catifelare într-un singur minut: Spray Express de la Rogé Cavaillès

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.