Lola's Box

După patru participări la London Fashion Week, Carmen Negoiţă a decis că este momentul ca pasiunea pentru fashion să se transforme într-o afacere, motiv pentru care şi-a lansate primele două colecţii-capsulă de accesorii.

Este recunoscută pasiunea doamnelor şi domnişoarelor pentru genţi şi pantofi. Oricât de mult am avea, mereu găsim câte un model pe care să ni-l dorim în colecţia personală. Şi pentru că ea însăşi este pasionată de modă, Carmen Negoiţă a creat colecţiile-capsulă în colaborare cu două ateliere de design din România.

carmen.style, Sorin Duţoiu & Carmen Negoiţă & Christian StanPentru linia de pantofi, care a fost realizată împreună cu designerul Ana Pârvan, Carmen a optat pentru modele cu toc stiletto, Oxford, cizme peste genunchi, pantofi ce simbolizează combinaţia între stilul Oxford şi gladiator, dar şi sandale care pot fi purtate cu şosete. De altfel, toate piesele sunt inspirate de stilul personal al fashion bloggerului.

În ceea ce priveşte genţile realizare în colaborare cu Yvy Bags, Carmen Negoiţă a inclus în colecţie modele tip office, messenger, genţi de umăr de dimensiuni medii, plicuri supradimensionate, dar şi un rucsac în tendinţele acestui sezon. Ca gamă cromatică, toate genţile poartă nuanţe actuale şi pot fi personalizate în funcţie de preferinţele clientului.

Pentru cele care vor să le vadă sau, de ce nu, să le cumpere, accesoriile din cele două colecţii-capsulă sunt disponibile pe noua platformă online www.carmen.style, care a fost lansată cu această ocazie. Şi pentru că nici un outfit nu este complet fără haine, în curând va fi prezentată şi prima linie vestimentară-capsulă semnată Carmen Negoiţă.

Şi pentru că stilul său este unul elegant, dar nonconformist, şi lansarea colecţiilor-capsulă a avut loc la AnnArt Gallery, printre creaţii de artă contemporană. Pantofii au fost încadraţi de rame de tablou, iar genţile au fost expuse pe cuburi realizate din tifon consolidat cu aracet.

Dacă este să mă întrebaţi ce mi-a plăcut cel mai mult, piesa de rezistenţă mi s-a părut perechea de pantofi în care unul este de culoare galben şi unul albastru. Fun, nu?

carmen.style, Carmen Negoiţă & Anne Hartung

 

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.