Lola's Box

Nu cred că există femeie care să poată spune cu mâna pe inimă că nu vrea să-şi înnoiască colecţia de încălţăminte. Dar cum bugetul nu este nelimitat, cum facem să ne îndeplinim dorinţa?

De ce ai nevoie pentru a porni o discuţie despre încălţăminte? Păi, dacă ne gândim puţin, de cel puţin două femei şi de ceva pasiune pentru fashion. Iar de aici să te ţii dezbateri. Pentru că sandalele, pantofii, botinele sau cizmele sunt un subiect aproape inepuizabil pentru publicul feminin. Orice ar spune şi oricât ar investi o femeie în încălţăminte, întotdeauna va găsi un model nou de care să se îndrăgostească iremediabil. Şi pe care să şi-l dorească în colecţia proprie.

Dar acum nu vorbim despre un model concret de încălţăminte pentru femei. Fără să pretind că deţin adevărul suprem, voi încerca să vă ofer câteva ponturi privind extinderea colecţiei de încălţăminte. Este o reţetă de succes, mai ales atunci când nu ai buget nelimitat. Sau, dacă vreţi, este transpunerea în realitate a proverbului “omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car”.

Primul sfat este să favorizaţi calitatea în detrimentul cantităţii. Cu alte cuvinte, decât “n” perechi ieftine şi de calitate inferioară, mai bine 2-3 perechi, dar de foarte bună calitate. Dacă se poate să fie şi din piele naturală, cu atât mai bine. Vă veţi simţi infinit mai confortabil, picioarele nu vă vor fi obosite după 10 minute de purtare, ca să nu mai vorbim de modul cum se vor comporta în timp.

Un alt truc este să alegeţi modele atemporale, care nu se demodează după un singur sezon. Cu siguranţă v-ar plăcea să fiţi în pas cu cele mai noi tendinţe, dar… Moda se schimbă şi vă veţi trezi cu multă încălţăminte pe care nu mai puteţi/vreţi să o purtaţi. Achiziţiile făcute cu cap vă permit să aveţi un dressing cu care să vă mândriţi şi în care să găsiţi mereu piesele potrivite.

Reducere şi discount. Două cuvinte care ne atrag imediat atenţia şi pe care le iubim atunci când sunt asociate cu preţul. Ei bine, trebuie să ţinem cont de ele, pentru că reprezintă un şiretlic prin care putem cumpăra încălţări de calitate, dar care, în mod normal, sunt peste bugetul nostru. Putem profita de reducerile oferite pentru colecţiile mai vechi, iar astfel să cumpărăm branduri ca Ara, Epica sau Rieker, pentru care garantez în ceea ce priveşte confortul şi eleganţa. Se pot refuza? Nu cred. 😉

Şi sunt atractive şi reducerile de sezon. Nimeni şi nimic nu ne împiedică să cumpărăm o pereche de cizme sau botine în mijlocul verii, atunci când termometrele iau foc. După cum nu putem spune “nu” unor sandale frumoase, chiar dacă zăpada este troienită. Scopul scuză mijloacele, iar colecţiile să vi se extindă.

Pe scurt, acestea sunt câteva din ponturile pe care le puteţi pune în aplicare pentru a avea mereu încălţămintea pe care v-o doriţi şi care vă face să vă simţiţi bine, confortabil. Aveţi alte idei?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Când, cum şi de unde ne înnoim colecţia de încălţăminte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.